promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg azonnal Katalinhoz rohant, amikor a hercegné állapotával kapcsolatban hívták - kiderült, hogy értesült a férj felesége betegségéről
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmesélték, hogy értesült a herceg felesége állapotáról.

Az elmúlt napokban a világsajtó a brit királyi család híreivel kapcsolatban fókuszt váltott, most nem Meghan Markle és Harry herceg, valamint a király, III. Károly van a témák központjában, hanem a herceg és a hercegné, vagyis Vilmos és Katalin. A hercegné ugyanis pénteken a BBC-hez juttatta el azt az üzenetét, amelyben beszél betegségéről, és azt is elmondja, hogy már folynak a kezelések. 

Korábban pedig arról is szó volt, hogy Ktalainék ennek a videónak a közlésével még várni szerettek volna, ám annyira elhatalmaskodtak az összeesküvés-elméletek és a különböző pletykák a sajtóban, hogy nem lehetett tovább várni a videó nyilvánosságra hozatalával. Ám arra valószínűleg ők sem voltak felkészülve, hogy még a videó maga is elképesztő elemzést kap, és lesznek olyanok,

akik ezen videó analízisével viszik tovább a pletykákat.

Az érdeklődés nagy, és nem is csoda, hogy egyre több kisebb történetet tudunk meg arról, hogy például otthon a családjával hogy közölte Katalin azt, hogy beteg. Vilmos herceg például egy komoly rendezvényen volt, ahol beszédet is kellett volna tartania, amikor hívták, hogy mi történt.

A Mirror úgy tudja, olyan információi vannak, hogy egy hónappal ezelőtt értesült a betegségről Vilmos, épp keresztapja ünnepségén volt, de amikor befutottak hozzá a hírek, azonnal távozott, még a beszédét sem tartotta meg a megjelentek előtt. A család többi részének is már korábban elmondta Katalin a fejleményeket, ám úgy hírlik, hogy Harry és Meghan csupán a nyilvános bejelentésből értesültek Katalin állapotáról.

A BBC-n ezzel a videóval állt a nyilvánosság elé Katalin:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás