promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló bakit szúrtak ki Katalin hercegné betegség-bejelentő videóján, ám valószínűbb, hogy lyukra futottak most a visszajátszók
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezerszer játszhatták vissza a felvételt, hogy ezt kiszúrják.

Katalin hercegné pénteken kevésbé megszokott módját választotta annak, hogy bejelentse betegségét a világ előtt. A brit királyi családban elsősorban közleményekben kommunikálnak, főleg olyan hírek esetén, mint a betegségek bejelentése. III. Károly király rákbetegségének bejelentése is közleményben történt. Katalin azonban szerette volna megmutatni magát a világnak, és azonnal tudatni, hogy a problémák ellenére nagyon pozitívan, és nagy hittel áll a jövő előtt.

Az, hogy Katalin arccal és hanggal állt Anglia elé, azért is jó, legalábbis valószínűleg ezt gondolták Vilmossal, hiszen így elejét tudják venni a pletykáknak, amelyek elkezdtek sorjázni az elmúlt hetekben. Ám, mint utólag kiderült, most ezt a videóját kezdték el visszapörgetni az olvasók, és keresni benne azokat a potenciális hibákat, amelyek alapján tovább lehet fűzni az összeesküvés elméleteket, amelyek alapján újabbakat elehet generálni.

A Marca is közölte azt a videót, amely szerint Katalin hercegné gyűrűjével valami probléma van a felvételen, az egyszer csak hirtelen eltűnik az ujjáról. Az egyik pillanatban még ott van, a másikban már hűlt helye van, miközben a következő képkockákon már újra látható.

Természetesen azonnal jöttek az elméletek, hogy a mesterséges intelligencia állhat a történések mögött, egy baki, egy hiba csúszott a machinált képekbe. Sokak szerint ez bizonyíték arra, hogy nem igazi a videó, vagyis hamis. Ám ez nem lehet egy megalapozott dolog, hiszen lehet látni az eredeti videón a 30. másodpercnél, hogy Katalinnak igazából a gyűrűs ujja csúszik le.

Ám ennek ellenére, futótűzként terjed a videó minden közösségi oldalon, állítva, hogy hamis Katalin videója, a valóság pedig egyre kevesebb embert érdekel.

Íme a videó, itt a harmincadik másodpercnél meg tudjátok nézni a feltételezett részt, amelyről elindult a találgatás:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás