promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly és Kamilla királyné állítólagos eltitkolt fia a bíróság előtt bizonyítaná igazát, Simon velős üzenetet küldött a rákkal küzdő uralkodónak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfi nem nyugszik amíg be nem bizonyítja, hogy ő a jelenlegi uralkodópár eltitkolt fia.

A brit királyi családban történt aggasztó fejlemények ellenére sem nyugszik az a férfi, aki azt állítja, hogy ő Károly király és Kamilla királyné törvénytelen, eltitkolt gyermeke-

Az ausztráliai Queenslandban élő Simon Dorante Day továbbra is kitart amellett, hogy Anglia jelenlegi királya és királynéje a szülei és akkor fogant amikor Kamilla 18, Károly pedig mindössze 17 éves volt, így valójában ő a rákkal küzdő uralkodó elsőszülött gyermeke.

Simon most állítja, hogy annak idején Erzsébet királynő egyik munkatársának barátján keresztül fogadták örökbe. Az 57 éves férfi pedig most azt mondta, hogy bíróság elé kívánja vinni az ügyet, amennyiben állítólagos édesapja még ebben az évben folytatja ausztrál turnéját, tehát megjelenik az országban.

Az utazást azonban jelenleg nem erősítették meg, mivel mint azt tudjuk az uralkodó jelenleg rákkezelésen esik át. 

Nagyon buta lennék, ha a jelenlegi helyzetben nem tennék meg mindent, hogy bizonyítsam az igazamat

- nyilatkozta most a Seven News-nak Simon, aki azt azonban titkolja, hogy mi az a dolog, amivel korábban meghiúsult kísérletet tett a személyazonosságának megerősítésére.

Elterjedt rólam, hogy én hazudok mindenről és csak hírnevet akarok magamnak, de igazából az történt, hogy abban az időben a bírósághoz fordultam, hogy találkozhassak négyszemközt, amíg itt vannak Ausztráliában, de ezt a kérelmet elutasították, mégpedig olyan okok miatt, amelyekkel nagyon könnyen tudok vitatkozni, és fogok is.

- hangsúlyozta a férfi.

A továbbiakban Simon elmondta, hogy ő egy örökbe fogadott gyermek, és a származását a bíróságon is tudja majd bizonyítani, amint megkapja erre a lehetőséget. A lehetséges stratégiákról tovább diskurálva pedig Simon azt mondta, hogy pontosan nem fogja elárulni, hogy mit de valamire nagyon készül ha állítólagos szülei végre Ausztráliába látogatnak.

A III. Károly királynak szóló közvetlen üzenetében ugyanakkor hozzátette:

Tehát ne gyere ide, hacsak nem állsz készen erre a beszélgetésre.

A mérnökként tevékenykedő férfi e mellet elárulta azt is, hogy kapcsolatba lépett vele Harry herceg is, aki DNS-mintát kér tőle, amit ő el is küldött neki, de választ még nem kapott tőle.

Simon pedig végezetül hozzátette, hogy őt kizárólag az igazság felfedése motiválja.

Forrás: Daily Star

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás