promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Görög Zita kívánós succubusként fedte fel bájait a kamera előtt, egész testét bebarangolhatjuk a tekintetünkke
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Görög Zita minden porcikája kincset ér. 

Görög Zita modell és színésznő, egy Heves megyei bányászvárosban, Nagybátonyban született, ahol édesapja is a helyi bányában dolgozott. Gimnáziumi évei alatt már feltűnő szépségével kitűnt, és ekkor kezdte fotómodell karrierjét.

Zita mintha fotómodellnek lett volna teremtve, hiszen viszonylag hamar nemzetközi karrierbe kezdett: ifjú 20-as éveiben 24 országban modellkedett, hosszabb időt töltve többek között Franciaországban, Olaszországban és az Egyesült Államokban is.

Amerika a filmgyártás fellegvára, ahol a modell és a színésznő pályája könnyen összemosódik. Zitát filmes ügynökök is felfedezték, és több amerikai produkcióban is szerepelt.

Hazatérve az országos hírnévet egy énekes tehetségkutató, a TV2 Megasztár hozta meg számára, ahol Till Attila oldalán ő volt a műsorvezető.

A színésznő-modell, 43 esztendős korával, egyrészt szerencsés típus, másrészt rengetegen irigylik a szorgalmát és a kitartását. Azonban sokakat meglep, hogy a cikkben említett életkor egyszerűen nem felel meg annak, amit Zita fényképein vagy felvételein látunk, ami felveti az emberekben a kétséget, hogy vajon ez hogyan lehetséges emberileg.

De nincs itt valami nagy titok. A szerencse, amire utaltam, a genetikáját jelenti, azonban Zita egyáltalán nem csak erre támaszkodik: kemény edzésekkel és rendkívül tudatos, egészséges életmóddal gondoskodik róla, hogy az idő vasfoga a lehető legkevésbé érintse.

Szívesen oszt meg tanácsokat követőivel ezzel kapcsolatban, többször is elmondta, hogy milyen edzéseket végez pontosan, és nem titkolja, hogy milyen összetevőkből áll egy átlagos napi étrendje.

Úgy tűnik, Zita nem is csak a levegőbe beszél, amire a legjobb bizonyíték a közösségi médiás oldala. Ezen a fényképen, amin bikiniben van, olyan tökéletes alakot villantott, hogy bármit mondana nekünk, elhinnénk neki, igazi nyári hangulatot idéz ezen a meleg kora-tavaszi napon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás