promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Görög Zita popsiját a kamerába nyomva filozofál, csodás testének egyetlen pontja azonban minden figyelmünket elvonja a mondanivalójáról
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aphrodité visszamászik a tengerbe, kihívója akadt.​

Görög Zita egyik nagy kedvencünk itt a Promotions.hu-nál, és szerintünk ezt az olvasóink is megértik.

Görög Zita egy Heves vármegyei bányászcsalád lányként jutott el a legcsillogóbb kifutókra és színpadokra. Már a gimnáziumi évek alatt elkezdett fotómodellkedni, majd a középiskolai tanulmányai befejeztével nagyon hamar felfedezték őt nemzetközi ügynökségek is, a húszas éveiben nem kevesebb, mint 24 ország kifutóin dolgozott.

Zita azonban nem csak külseje miatt lett híres, hanem a televízióban is dolgozott, országos ismertséget még az első, a TV2-n futó Megasztár című széria első évada hozta el a számára, amit Till Attilával ketten vezettek.

Zita nem csak gyönyörű, de saját létére reflektáló, intelligens hölgy is: közösségi médiás oldalain gyakran osztja meg gondolatait is követőivel, és többek köztük igencsak magvasnak találtunk, üdítő kivételnek mondható a haza celeb-felhozatalban.

Az új évet köszöntő képén sajnos - innen is bocsánatot kérünk - nem tudjuk nem megjegyezni, hogy nevéhez illően, igazi Aphrodité-i szerelésben állt modellt a kamerának, egyrészes fehér ruhájában úgy néz ki, mint egy angyal, aki most érkezett az emberek közé a Vénuszról.

Zita a képhez szokásához híven egy irodalmi idézetet is választott, és nem is akárkitől: Weöres Sándor gondolataival illusztrálja a közzétett fényképet, amiért szerkesztőségünk irodalom-részlegétől meg is kapta a bölcsész-különdíjat, rögtön az év első napján, kíváncsiak vagyunk, idén vajon hány Weröes-idézettel illusztrált villantásról fogunk még írni, egyelőre biztos, hogy ez az első ilyen.

Zita nem csak idéz, hanem saját gondolatait is hozzáfűzi a témához, aminek mi csak őszintén örülni tudunk, az információ ugyanis önmagában nem sokat ér, ha gyakorlatban nincs átültetve: még az év kezdéséhez is megfelelő gondolatok ezek, kívánunk minden olvasónknak sikerekben és boldogságban gazdag új évet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás