promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Edina kimondta: ezért nem akar Szabó Simonnal esküvőt és közös gyereket
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Balogh Edina sem esküvőt, sem közös babát nem akar Szabó Simonnal.

Balogh Edina és Szabó Simon egymásba szeretett a Farm VIP korábbi évadjában. Mind a Barátok közt egykori szereplője, mind a színész egy tönkrement házasság után vágott neki a TV2 reality-jének, és ők sem számítottak rá, hogy végül a farmon fog újra rájuk találni a szerelem. Eleinte csak barátkoztak, jókat beszélgettek, majd rájöttek, hogy milyen jól megértik egymást, és végül kialakult ez a románc, ami azóta is tart.

Szabó Simon bár megnyerte a Farm VIP-t, de ő már akkor is győztesnek gondolta magát, mikor olyan lelki társra lelt a műsorban, mint Balogh Edina. Azóta eltelt jó pár hónap, a Story magazin pedig megkereste a párt, hogy megkérdezzék, hol tart a kapcsolatuk, és miként tekintenek a közös jövőre.

Szóba került a házasság, amire Balogh Edináék meglepő választ adtak; elmondásuk szerint ők ugyanis már összeházasodtak a Farmon.

„De tényleg, van egy ugyanolyan karkötőnk, amit még ott kötöttünk föl, és azóta nem vettük le. Ez nekünk nagyon sokat jelent, nyolc hónapja rajtunk van”

- mondta Szabó Simon, aki egyébként nem zárkózna el attól, hogy tényleg elvegye feleségül szerelmét.

Balogh Edina viszont egyáltalán nem ragaszkodik a papírhoz, és mint mondta, nem tart igényt a házasságra. Félreértés ne essék, Simonnak biztosan nem mondana nemet, ha megkérné a kezét, de elmondása szerint annyira szoros és mély a kapcsolatuk, hogy nem érzik a papír fontosságát.

Balogh Edinának és Szabó Simonnak is van 2-2 gyermeke az előző házasságából, de felmerül a kérdés, akarnak-e majd közös gyereket. Ezzel kapcsolatban a páros mindkét tagja határozottan nemmel válaszolt, mert ahogy a papír, úgy a baba fontosságát sem érzik a kapcsolatukban.

Visszatérve az esküvő kérdésre, a színésznő leszögezte, hogy ha mégis sor kerülne arra, hogy kimondják a boldogító igent, akkor sem úgy történne, mint az előző házasságkötésénél, hogy ország-világ előtt; azt sem bánná, ha Simonnal csak ketten lennének a szertartáson.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás