promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Edina utálja az átlagosat és ez látszik is: mennyei luxusban piheni ki a FarmVip fáradalmait, úgy néz ki, hogy a válás után is ide térhet haza
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Őrületes részletek láthatóak a képeken, Edina otthona gyakorlatilag egy hotelparadicsom

Nem olyan régen ért véget a TV2 népszerű műsora, amelyben Balogh Edina is oszlopos szerepet vállalt. Bár igyekezett magából a legtöbbet kihozni, mégis a figyelem középpontjába főleg a válása miatt és a Szabó Simonnal való kapcsolata miatt került. Nem ideges a meseszépségnek a reflektorfény: évekig a Barátok közt Kingájaként imádta az ország.

Edina is azon celebek táborát erősíti (akik nagyon helyesen) igyekeznek védeni a magánéletüket, így semmilyen szaftos részlettel nem tudunk szolgálni a magánéletéről, ellenben összeszedtünk egy válogatást arról, ahol a csodálatos celebnő él(het). A képek nem hagynak semmilyen kétséget afelől, hogy Edina kivételes stílusérzékkel van megáldva és ezt ki is használja a mindennapokban. Lentebb láthatjátok a lesiképeket a FarmVIP szereplője jóvoltából, így néz ki a színésznő meghitt otthona:

Először is, amit kevesen tudnak, Edina mindennapjainak része a festés, volt már kiállítása is, így ezzel az eszközzel (és ennek tartozékaival) biztosan találkozhatunk az otthonában:

Itt (vélhetően) Edina meseszép hálószobáját látjuk, ami mindannyiunk hercegnő lényét kielégíti, csodálatos a szürke és a rózsaszín kombinációja, a függöny és a képek is pompásak, az előző videó alapján pedig azon sem lennénk meglepődve, ha ezek Edina sajátjai lennének:

Itt éppen a gyerekszoba egyik központi elemét láthatjuk majdnem bevetés előtti állapotban, Edina saját kezével szerelte össze ezt a szuper emeletes ágyat, biztos, hogy a kis csemetéi is imádják:

Edina itt egy promóció miatt enged be lakásának legmeghittebb szentélyébe, a fürdőszobájába, ami egészen egyszerűen szintén egy csajos Mekka, ahová mindenki szívesen visszavonulna:

Itt éppen azt mutatja meg, hogy milyen is, amikor megérkezel hozzá és a bejárati ajtaját veheted jobban szemügyre:

Ez pedig feltételezhetően Balogh Edina nappalijában készült, ami miatt szintén nagyon irigyeljük:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás