promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Rendkívüli fotót mutatott az otthonáról Istenes Bence és Csobot Adél, egy tündérmese lapjáról lépett ki a ház
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő fotót láthattunk az új otthonról, amely tényleg bámulatos lett.

Az elmúlt évben nagyon sok minden történt Istenes Bencéékkel, és rengeteg videó is felkerült a Youtube-ra ezekről az eseményekről. Persze Istenes Bence YouTube-csatornáján amúgy is nagyon sok nyoma van annak, ahogy éppen milyen új projektbe fognak, hiszen a csatornájuk egyfajta digitális naplóként is szolgál. Korábban is az Istenestet is láthatták ott a nézők rendszeresen, illetve e mellé érkezett még az is, hogy újítják fel azt a házat, amelyet vidéken vettek. 

Nagy munkálatokba fogtak, és elképesztően sokan nézték a videóikat az interneten, hiszen jócskán lehetett belőle meríteni ihletett, illetve tippeket is kapni, hogy kezdjünk mi hozzá a lakásunk, házunk, illetve otthonunk felújításához.

Ezek a témák az elmúlt években elképesztően trendik lettek a közösségi oldalakon. 

És persze eljött a karácsony, amikor nagyon sok sztár mutatja meg, hogy néz ki éppen a karácsonyfa vagy az ünnepi díszítés a lakásukban, esetleg milyen egyedi kis díszítéssel lehetett feldobni a lakást, hogy a hangulata maximálisan meghitt legyen az ünnepekre. Korábban Majka otthonáról is láthattunk olyan videót, amikor megmutatják házuk egy ritkán látott darabját, a konyhát, ahol mézeskalácsot sütöttek együtt.

Csobot Adél és Istenes Bence korábban egy videóban is megmutatta a közös fészküknek egy kicsiny, de annál látványosabb részét, ezt az alábbi videóban láthatjátok, ám nemrégiben Adél is posztolt egy elképesztően hangulatos képet az otthonukról. Ezt pedig a videó alatt láthatjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás