promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Edina sosem hallott részleteket osztott meg Szabó Simonnal való kapcsolatáról: ez zajlott valójában köztük a Farm VIP műsorában
Borítókép:  Profimedia/Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Balogh Edina most tiszta vizet öntött a pohárba és elmondta mi történt közte és Szabó Simon között a Farmon. 

Sokakat sokkolt a hír, amikor Som-Balogh Edina bejelentette, hogy hosszú, házasságban töltött év után elválik férjétől, gyermekei apjától. Azóta már hivatalosan is elváltak, Edina pedig meg is vált férje vezetéknevétől, így egy ideje már Balogh Edinaként emlegeti mindenki. Som Krisztián azóta már párra talált és Edina sem rejtegeti az új kapcsolatát, méghozzá Szabó Simonnal. 

A Barátok Közt egykori szereplője és a színész a Farm VIP alatt ismerkedett meg egymással, az adások alatt pedig már gyanakodtak a tévénézők, hogy valami lehet köztük. Úgy tűnt gyorsan egymásra tudtak hangolódni. Edina most aTV2-nek adott interjút és tiszta vizet öntött a pohárba azzal kapcsolatban is, hogy valójában mi történt Simon és közte a farmon. 

A műsorban a sztárok több öt hétig éltek az otthonuktól távol egy tanyán, ennyi idő alatt pedig kétségtelenül jó barátságokat is kötöttek. Edina és Simon kapcsolata is így kezdődött és a csinos játékos szerint a kapcsolatuk ebben a fázisban is maradt a műsorban során. Csak akkor kezdtek el többet érezni, miután véget értek az adások és  Simán győztesként távozott a műsorból. 

"Nem azon van a hangsúly, hogy ő egy férfi és férfiként vonzó vagy nem vonzó. Erről nem is tudok beszélni, mert nem ilyen minőségben alakult a kapcsolatunk. Talán ezen a ponton el is mondhatom, hogy ez a barátság szépen lassan átalakult valami egészen mássá, valami sokkal mélyebbé"

- jelentette ki Edina.

Azzal folytatta, hogy leszögezte, hogy nem a Farm VIP alatt szerettek egymásba, nem történt köztük komolyabb dolog. Hiába láttak bele többet a tévénézők, ők bizony tartották a kapcsolatot a produkció után és ekkor kezdtek el többet érezni egymás iránt. Tudtak egymással találkozni kamerák nélkül és a válásukról is őszintén beszéltek. Még csak a párkapcsolatuk elején járnak és szeretnék továbbra is megőrizni a magánéletükben zajló dolgokat. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás