promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi teljesen kiábrándult követőiből, ott szúrtak neki oda, ahol a legjobban fáj
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem bírja: befejezte és nem csinálja többet ezt, most kivételt tett és nagyon megbánta.

Az internet megjelenése az egyik legjobb és leghasznosabb dolog volt a világtörténelemben. A határok kitolódtak, a távolságok megszűntek és a tudás olyan mértékű kifogyhatatlan tárházához férhetünk hozzá, amit az emberi agy képtelen lenne befogadni. Azonban mint minden jóban, ebben is volt olyan, ami nélkül az emberiség nagy része (mondjuk ki, az értelmesebb része) vígan meglenne. Ez pedig az, hogy az emberek hirtelen elkezdték azt érezni, hogy a véleményüket mindenképpen meg kell osztaniuk, olyan emberekkel, vagy olyan emberekről, akiket nem ismernek. Ami még furcsább, hogy mind emellé még azt is képzelik, hogy az adott embert még érdekli is a kéretlen, ismeretlen vélemény. Nem véltelenül alakult ki a nagyon találó fotelharcos elnevezés, mert ezen emberek nagy része a való életben hozzá sem merne szólni ahhoz, akiről a képernyő mögül éppen szellemesnek szánt, de valójában csak nagyon alpári, saját magát lejárató hozzászólást ír.

Valamiért makacsul él az a hiedelem is, hogy az ismert embereknek ezt a pocskondiázást el kell viselniük, hiszen "ők választották ezt az utat". Különösen kegyetlenség ez, ha a mai testpozitív és önelfogadás világban valakit éppen egy olyan testi tulajdonsága miatt aláznak meg, amin nem tud változtatni. Ennek esett most áldozatul Kasza Tibi is, aki évek óta a médiában dolgozó szakemberként már megszokta a felé irányuló kegyetlen kritikát és fel sem vette volna, ha ismét őt véleményezik. Sokaknak feltűnhetett az utóbbi időben, hogy felesége, akit csak Mankertként szokott emlegetni, aktív közösségi média felhasználóból szinte teljesen eltűnt az internetről. Nem sokra rá férje is követte a példáját és már csak saját, zárt, diétával és életmódváltással foglalkozó csoportjukban posztolnak aktívan.

Ez a program olyannyira sikeres, hogy idén is jelölték a Challange-t a Just Clear szakmai díjátadón, ahol meg is nyerték az év diétaprogramját. Ennek apropóján a pár készített egy közös képet és ezt hosszú idő után először Kasza Tibi feltöltötte a közösségi oldalára.

Nem kellett hozzá sok, hogy megjelenjenek a névtelen, arctalan gonosztevők, akik válogatott szidalmakat szórtak Kasza Tibi feleségére, pellengérre állítva amiatt, hogy hogyan lehet ennyire vékony. Anorexiásnak titulálták, Kasza Tibit pedig számonkérték amiatt, hogy mégis miért őt vette feleségül. Külön érdekes, hogy mindezt a követőktől kapták meg, amelyik funkció elvileg arra szolgálna, hogy a számodra érdekes és szeretett tartalmakról ne maradj le, így az ember végképp azt gondolná, hogy egy ilyen fotó alatt nincs helye gyűlölködésnek.

Kasza Tibi érthetően kiakadt és a becsmérlő kommentekre adott válasza egyszerűen zseniális és érzelmekkel teli. Ezt itt tudjátok elolvasni:

Ezek után egyértelmű, hogy Kasza Tibi és felesége nem kapott újra kedvet a közösségi média aktívabb használatához, így nem lepődnénk meg, ha jó ideig, vagy soha többé nem látnánk őket posztolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás