promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A férjem nadrágja mozgolódni kezd ha meglátja a húgomat: minden alkalommal sírnom kell, ha észreveszem
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyértelmű jele van, hogy tetszik neki a testvérem, lassan a házasságunk is rámegy a beteges vonzalmára.

Klaudia és férje házassága jónak mondható, ám az utóbbi időben felütötte a fejét egy probléma, ami finoman szólva is nehezen kezelhető. Most az ő történetét olvashatjátok:

Sziasztok! Elképesztően szégyellem és megalázónak tartom ezt, ami most történik velem, annyira kellemetlen az egész, hogy nem is merem szóba hozni ezt senkinek. Zsolttal 7 éve vagyunk házasok. Van házaséletünk, amit jónak mondanék, nem vagyok az a fejfájós feleség. Adok magamra, csinosan öltözködök, gyantáztatni járok, sminkelek, semmi oka nincs arra, hogy máshol nézelődjön. Azonban mostanában ez mégis megtörtént, ráadásul éppen egy olyan közegben, ahol ez teljesen tabunak kellene, hogy számítson, illetve az sem megoldható, hogy elkerülje a nőt. Ugyanis a testvéremről van szó.

Nem hasonlítunk egymásra a húgommal, ő raszta hajú, igazi művészlélek, szinte semmi közös nincs bennünk sem belsőre, sem külsőre. Néhány hónappal ezelőtt feltűnt valami, amit elsőre nem akartam elhinni: a családi asztalnál ülve a férjem épp a tesómmal beszélt, én pedig véletlenül leejtettem a villát. Amikor lehajoltam érte, akkor az asztal alatt láttam, hogy a férjemnek merevedése van. Alig akartam hinni a szememnek. A következő alkalommal már szándékosan kerestem a jeleket és ismét megtörtént: megint rajtakaptam. Gondolkoztam, hogy lehet ezt megfelelően szóba hozni. Mégis csak arról van szó, hogy a férjemnek tetszik a testvérem. Egyébként soha nem hozta őt szóba otthon és nem beszélgetnek kirívóan sokat egymással, a témák is teljesen ártatlanok.

A titkos vonzalom és a férjem sorra ismétlődő viselkedése egyre jobban elszomorított, teljesen elvette az önbizalmam és az utóbbi időben már nincs kedvem hozzá. Fogalmam sincs mióta zajlik ez az "ártatlan", ám annál kellemetlenebb jelenség, de mióta lebukott csak erre tudok gondolni. Ugyanakkor sosem csalna meg és csodálatos férj. Én viszont már szinte a nap minden percében ezen kattogok. Ő is észrevette a változást és kérdezget mi a baj, de én szégyellem magam helyette, nem tudom, nem merem elmondani, hogy tudom a dolgot.

Lehetséges, hogy ő észre se veszi amikor ez történik? De ez sem vigasztalna, hiszen a teste akkor is így reagál a látványra. Félek, hogy erre az egészre rá fog menni a házasságom, de az sem megoldás, ha eltiltom a testvéremtől, vagy többet nem viszem magammal. Rettenetesen el vagyok keseredve.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás