promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért a Messenger-trükkért egyszer még nagyon hálás leszel, szinte biztosan nem tudtál róla
Borítókép:  Unsplash
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha mégis, akkor érdemes megjegyezni és gyakran alkalmazni, hogy ne zavarjunk másokat pihenés közben.

Akár már most azonnal kipróbálhatod ezt az ügyes Messenger-trükköt, és ami a legjobb az egészben, hogy mind az iOS, mind pedig az Android felhasználók számára elérhető. Az igazán boldogok viszont majd azok lesznek, akik ezentúl nem az üzenetek pittyegésére ébrednek majd.

A legtöbbek számára valószínűleg ismerős a pillanat, amikor a délutáni sziesztáját heves értesítéscunami tarolja le, és ami után nagy duzzogva némítják le a telefonjukat, hogy aztán persze lemaradjanak az igazán fontos hívásokról.

Ugyan kikapcsolhatjuk csak a Messenger értesítéseit, vagy némíthatunk teljes beszélgetéseket is, de az sem éppen a legjobb megoldás, hiszen várhatunk olyan üzenetet is, amire azonnal szeretnénk reagálni.

Erre találta ki a Facebook a csendes üzenetküldést, ami bármiféle értesítési hang nélkül kézbesíti az üzenetet, sem pittyegés, sem rezgés nem fogja megzavarni a nyugalmunkat.

Mindez persze akkor is remekül jön, ha mi magunk szeretnénk egy nem túl alkalmas időpontban - például az éjszaka kellős közepén - üzenni beszélgetőpartnerünknek.

Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy elkezdjük begépelni a „csendes” szót a Messengerbe, ami fel is ajánlja az értesítés nélküli üzenet küldését. Pofonegyszerű megoldás, érdemes megjegyezni és azok tudtára adni, akik hajlamosak lehetetlen időpontban küldeni üzeneteket.

A Messenger egy rakás hasznos funkciót tartalmaz, ezek között vannak az eltűnő üzenetek is, melyek 24 órával az elküldést követően már nem lesznek láthatók.

Emellett ha beállítjuk, értesítéseket is kaphatunk arról, ha valaki a beszélgetésben képernyőfelvételt készít.

De akár az olvasási visszaigazolásokat is kikapcsolhatjuk, ha nem szeretnénk, hogy a másik fél tisztában legyen azzal, hogy már olvastuk az üzenetét. Továbbá azt is be tudjuk állítani, hogy az üzenetere, a reakciókra, valamint a hívásokra kapjunk-e értesítéseket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás