promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megláttam a húgom esküvői meghívóját es azonnal kiabalva hivtam fel, nem megyek el
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ekkora tiszteletlenség felett lehetetlen szemet hunyni, kettészakadt a család.

Olvasónk levélet változtatás nélkül közöljük:

Kedves Promotions.hu csapat!

Szeretném veletek megosztani a múltbeli eseményt, ami miatt nem tudtam elfogadni a húgom esküvői meghívását - és lehet, hogy profánnak fog tűnni az indok. Egy apró részlet, amely megrendített, és váratlanul visszavezetett egy fájdalmas múltba, de mégis emlékeztet arra, hogy emberek vagyunk.

Amikor kézhez kaptam a meghívót, egy pillanat alatt boldogság és izgalom töltött el - a húgom már 4 éve jegyben járt a párjával, akit kedvelt nagyon az egész család, és remekül is megértették egymást, igazi nagy szerelemnek mondható. Hálás voltam, hogy részt vehetek a húgom boldog napján - semmi pénzért nem hagytam volna ki, őszintén örültem a boldogságának. Ám ahogy a meghívottak listáját elkezdtem böngészni, egy nevet láttam, ami mélyen megérintett: az egykori szerelmemét. Az ex-barátom, akitől évekkel ezelőtt fájdalmasan elváltunk - furcsálltam, hogy meghívót kapott, bár azt tudtam, hogy a húgom vőlegénye és ő egykor kollégák voltak egy időben, de nem túl sokáig..

A húgom párja klasszikus nagybőgőművész, a volt barátom klasszikus koncertzongorista. A zongorajátékában lélekrezegtető szépség volt, és a művészi érzékenységében valami megmagyarázhatatlan varázslat. Az évek során sikerült túllépnem a kapcsolatunkon, de a meghívóval együtt újra felszínre tört az érzés, amit az ő jelenléte váltott ki belőlem.

Az érzésem azonban nem csak a múlt emlékeivel, hanem a jelen kényelmetlenségével is összekapcsolódott. Az esküvő egy olyan alkalom, ahol a boldogságot kellene ünnepelni, de a múltbéli kapcsolatom jelenléte miatt úgy éreztem, hogy az ünnep sajnos keserűvé válik számomra és az ifjú pár számára is - tényleg fájdalmas elválás volt, és már egy ideje nem hallottam róla - igazából nem is nagyon voltam tisztában azzal, hogy miért ütött meg ennyire a nevének az olvasása..Ezért sírva hívtam fel a húgomat, és közöltem vele, hogy nem tudok részt venni az esküvőn.

Mindennek tetejébe húgom egyáltalán nem volt megértő velem, és közölte, hogy a férje számára legalább annyira fontos nap, mint számára, és ő ragaszkodik hozzá, hogy ott legyen a volt barátom. A családom egy része mellém állt, de nem sokan, és elég komoly törést okozott a viszonyban - igazából az esküvő óta nem is beszéltem velük.

Tudom, hogy magamon is kell dolgoznom az ügy megoldásához, de a húgom is úgy gondolom, hogy nem teljesen korrektül járt el velem szemben - főleg hogy miattam ismerik egymást a férjével, és emiatt a volt párom miatt.

Köszönöm, hogy megoszthattam veletek ezt a történetet, és köszönöm a megértéseteket, és azt is, hogy teret adtok az enyémhez hasonló leveleknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás