promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien nem is a tavaszt, egyből a nyarat köszönti: fürdőruhás fotója láttán szó megszakad, hang fennakad
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori luxusfeleség egyre túltesz magán a vonzóság-skálán.

Vasvári Vivien, az egykori kiváló atlétából lett modell Instagram-oldalát mindig szívesen nézegetjük, és egy firssen közzétett fotója is kiváló bizonyítéka annak, hogy ezt milyen jól tesszük - ennyire brutálisan vonzó fotót még a hazai igen fantasztikus felhozatalban is elég ritkán lehet látni.

Vasvári Vivien évekkel ezelőtt tett szert országos hírnévre, amikor szerepelt a Feleségek Luxuskivitelben című műsor adásaiban. Vivi többek között Köllő Babettel, Csősz Bogival és Rubint Rékával együtt volt látható a műsorban, amely akkoriban igencsak kiverte a biztosítékot a nézőközönség körében. Vivien ezután szerepelt még a Farm VIP műsorában is, de előtte még egykori férjével, Szegedi Fecsóval is megmérettette magát a Nyerő Párosban. 

Egy  jó ideje azonban nem igazán láthattuk őt a televízióban, inkább a közösségi oldalára, leginkább az Instagramjára összpontosít. Szebbnél szebb fotókat oszt meg magáról és a dögös, bevállalósabb fotók sem állnak távol tőle - mondjuk akinek ilyen alakja van, tulajdonképpen meg is értjük, hogy mutogatja. Emlékezetes volt, amikor egy olyan fotósorozatot mutatott magáról, ahol mindössze egy bevállalós fehérneműt visel, amely igencsak sokat mutat az egykori luxusfeleségből.

Nos, bár nem volt egyszerű, de Vivien most még ezen a sorozaton is túltett: a fehérneműt ugyanis egy halvány rózsaszín fürdőruhára cserélte.- és milyen jól tette, mert fantasztikusan áll neki. Elképzelhetőnek tartjuk, hogy egy három gyermekes anyukák számára megrendezett szépségversenyen Vivien igen előkelő helyezést érne el, ebben a szerelésben pedig egészen biztosan.

A fényképet Vivien egy csodálatos mexikói nyaraláson készítette, azt azért kicsit sajnáljuk, hogy nem mi voltunk a fotósok, de nem adjuk fel, hátha legközelebb összejön.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás