promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy feszül a fürdőruha Molnár Ninin, hogy abba mindenki beleborzong, fantasztikusan néz ki a csinos táskatervező
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csinos táskatervező mindig tudja, hogyan kell felforrósítani a hangulatot.

Akár a Feleségek luxuskivitelben című reality sorozatból, akár a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből ismerjük Molnár Ninit, az biztos, hogy rögtön mindenki felfigyelt rá a karakteressége és a szépsége miatt. A tehetséges, népszerű táskatervező szinte teljesen megbabonázta az utóbbi években az egész országot, rengetegen imádják őt – nem csoda, hogy mindig dicséretcunami zúdul a dögös posztjaira.

Molnár Nini általában nem fél egészen bevállalós anyagokat is kirakni magáról a közösségi oldalára, hiszen rendszeresen láthatjuk őt fürdőruhában az Instagram profilján, de ez a mostani bejegyzése mindent visz. A csinos divatmester nem akármilyen videóval lepte meg a több, mint 82 ezres követőtáborát, hiszen meseszép helyen volt, de ő még a környezeténél is jobban ragyogott.

Molnár Nini egy sárga, egyrészes fürdőruhában mutatta meg magát, ráadásul szinte az összes létező szögből, így a rajongói/hódolói alaposan megcsodálhatták a fenekét is – fekve, állva, oldalról, mindenhogy.

A táskatervező ismét bebizonyította, hogy pillanatok alatt képes elvarázsolni bárkit, és még csak meg sem kell erőltetnie magát a sikerhez, hiszen csak úgy özönlöttek a dicsérő kommentek a tűzforró bejegyzéséhez. A felvételen remekül áll neki a fürdőruha, csodálatosan néz ki a híresség, szóval nagy az elégedettség, ismét egy olyan anyaggal gazdagodott az Instagram, ami sokaknak okozott hatalmas boldogságot.

Itt lehet megnézni a csodaszép Molnár Nini lehengerlő videóját, de előre szólunk, hogy ettől a látványtól valószínűleg sokan le fognak izzadni:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy érdekes interjút Molnár Ninivel, aki különleges dolgokról rántja le a leplet saját magával kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás