promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Nini intim képpel mutatta meg, milyen érzés lefeküdni vele
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mindig szerény Molnár Nini az Instagramon mutatta meg, hogy milyen vele egy éjszaka az ágyban.

Egykor a Feleségek luxuskivitelben című műsor dívájaként tűnt fel a magyar médiában Molnár Nikolett Anna. A "csak" Nini Molnar néven alkotó hölgyemény sikeres modell-karrierjét követően lett divattervező, illetve televíziós műsorok szereplője. Az Egyesült Királyságban iskolázottságot szerzett hölgyemény a Viasat 3 realityjében nem feltétlenül tűnt szimpatikus és szerethető karakternek. Azonban látszólag sokat komolyodott, és magáévá tett egy jóval kedvelhetőbb személyiséget, mire az RTL, Celeb vagyok, ments ki innen című őrületéhez adta a nevét. Ugyan a játékot nem nyerhette meg, a kedves mosolyú táskatervező szerelemre lelt Múcska Gergő személyében. 

Állítólag Molnár Nini nem hiába ölte minden idejét a divat varázsába, mint alkotó 24 esztendős kora óta. Ugyanis a hölgyemény saját elképzelése szerint tavalyra a sokezer trendi kiegészítő és ruhadarab eladásának köszönhetően 100 milliós árbevételt akart elérni. Ez pedig jó eséllyel vonzhatja a hímnemű aranyásókat is, akik biztosan szívesen lennének egy ilyen parti partnerei. Kiváltképp, hogy a szemrevaló Nini valóban egy gyönyörű, párductestű szépség. 

Arról egyelőre nincs hírünk, hogy végül Múcska Gergővel meddig tartott a szerelem, de akkortájt roppant sejtelmesen fogalmazott Nini:

"Volt egy kis időnk az idefelé vezető úton megbeszélni, hogy hányadán állunk. Részemről úgy van, hogy majd az idő eldönti. Tényleg nagyon jóban vagyunk, és majd meglátjuk, mi lesz. Tényleg egy nagyon őszinte és mély barátság alakult ki közöttünk. Majd meglátjuk, hogy ezt el akarjuk-e rontani vagy nem"

- szólaltatta meg a life.hu.

Bár ezzel a hozzáállással aligha vette túlzottan komolyan a korábbi modell a dolgot:

„Nincs szükségem egy románcra a műsorban ahhoz, hogy a karakterem érdekes legyen. Szerintem én tényleg egy nagyon sokrétű személyiség vagyok, nagyon sok mindent meg tudok magamból mutatni, amit az emberek nem gondolnak, hogy olyan vagyok. Az egyik a lazaság, a humor, hogy belevaló vagyok.”

- idézte a 24.hu.

A tegnap éjszaka fellőtt képe pedig szinte ordít arról, hogy Molnár kisasszony várja az igazit:

Korábbi remek villantásai:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás