promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A gazellatestű Molnár Nini apró bugyikában mutatta meg a kerek popsiját, félelmetesen tökéletes a táskatervezőnő teste
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Nini intim videójától szinte sokkot kap az ember.

A híres magyar táskatervező, Molnár Nini már több televíziós műsorban is feltűnt, hiszen szerepelt a Feleségek luxuskivitelben című realityben (ráadásul úgy, hogy elvileg nem is feleség), A Konyhafőnök VIP-ben, illetve a Celeb vagyok, ments ki innen! előző évadában is, ahol úgy tűnt, hogy szépen összemelegedett Gergő gazdával – teljesen érthető volt a férfi feltételezett vonzalma, hiszen a híresség elképesztően gyönyörű.

Molnár Nini hatalmas sikereket ért el az utóbbi években, szinte az egész ország ismeri a termékeit, a nevét és az arcát. Nem csoda, hogy így megragadt az emberekben a híresség, hiszen valóban annyira szép, hogy egyenesen feltűnő jelenségnek számít – ezzel minden bizonnyal ő is tisztában van, hiszen rendszeresen rak ki magáról egészen bevállalós képeket, videókat a közösségi oldalára.

A minap is egy hihetetlenül forró videót rakott ki magáról Instagramra Molnár Nini, aki a figyelemfelkeltő felvételen apró bugyiban és melltartóban pózol, miközben az egész országnak megmutatja a tökéletes testét és a fájdalmasan kerek popsiját – felfoghatatlanul dögös fehérneműben a híresség, mintha csak egy megtestesült álom lenne a fantasztikus alakjával és ellenállhatatlan nőiességével.

Molnár Nini továbbra is pontosan tudja, hogy mi kell a rajongóinak, hódolóinak, hiszen ezzel a videóval is óriási sikert aratott, csak úgy záporoztak a dicsérő kommentek, illetve a tüzes, szívecskés hangulatjelek, amik mind azt jelzik, hogy a táskatervező teljesen az ujja köré csavart mindenkit a szépségével – itt lehet megnézni az imént említett, káprázatosan csábító, már-már egészen intimnek nevezhető felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás