promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien olyan bevállalós képet rakott ki magáról, hogy még a felnőttfilmesek is elismerően csettintenének
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien dekoltázsa olyan mély, mint a Mariana-árok.

Szegedi Fecsó exe, Vasvári Vivien a Feleségek luxuskivitelben című nagy sikerű reality műsornak köszönhetően lett igazán ismert, és ugyan manapság viszonylag ritkán tűnik fel a tévében, még mindig hatalmas népszerűségnek örvend. Ez minden bizonnyal azért van, mert sokak szerint ő Magyarország egyik legszebb, legkívánatosabb nője – akit amúgy nemrég eljegyzett a párja.

Talán nem mindenki tudja, de Vasvári Vivien az egyik legtöbb Instagram követővel rendelkező magyar ember, ugyanis már több, mint 969 ezres követőtábora van, ezzel pedig olyan sztárokat utasít maga mögé, mint például Tóth Andi, Majka vagy G.w.M. Ez nem kis teljesítmény annak tükrében, hogy ő egyáltalán nem akkora botrányhős, mint az imént felsorolt hírességek – de a modell dögös posztjait látva érthető ez a hatalmas szám.

Vasvári Vivien a minap felnőtt filmeseket megszégyenítő képet rakott ki magáról, ugyanis egy olyan mélyen kivágott, vörös, testhez feszülős ruhában pózolt a tükör előtt mosolyogva, hogy az már-már egészen intimnek nevezhető – nem sűrűn láthatjuk így a gyönyörű celebet, pedig a visszajelzések alapján mindenki örülne, ha mostantól kezdve csak ilyen fotókat osztana meg.

Mondani sem kell, hogy csak úgy özönlöttek a kedvelések Vasvári Vivien tűzforró posztjához, hiszen valóban egészen ellenállhatatlan a modell/színésznő nőiessége, ami ebben a vörös szettben még inkább érzékelhető – tényleg nem meglepő, hogy ilyen sokan követik őt Instagramon.

Ne is húzzuk tovább az időt, íme Vasvári Vivien eddigi talán legszexibb képe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás