promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kibújt a szög a zsákból: Ördög Nóra politikai okokból kapott vitriolos kritikát Kajdi Csabától
Borítókép:  TV2 Play - Mit tenne a gyereked?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Műsorvezetési képességeit firtatta, de nem ez a valódi ok.

Nem olyan régen indult hódító útjára a TV2 egyik legújabb reality műsora, ahol sok, szép, csinos és ambiciózus lány versenyez azért, hogy ők legyenek Magyarország következő topmodelljei. A verseny igen impozáns szereplőgárdát vonultat fel: a zsűri soraiban ül Axente Vanessa, Tomán Szabina, Merő Péter és Tombor Zoltán is. A műsor vezetését a csatorna egyik legnagyobb nevére, Ördög Nórára bízták. Első blikkre azt gondolhatjuk, hogy Nóra személyisége és profizmusa pontosan illik ehhez a versenyhez és nem is tévedünk nagyot: igyekszik támogatni a lányokat és mellettük állni a nehéz pillanatokban, azon most a divatvilág egyik ismert alakja lerántotta a leplet az általa színjátéknak titulált műsorról.

Kajdi Csaba nem sokkal a műsor indulása után adott egy nagyinterjút, amiben természetesen kitértek a Next Top Modell Hungary (NMTH) című műsorra is. A saját divatügynökséggel rendelkező stylistnak megvan a véleménye az egész műsorról, a szereplőkről és a zsűriről is, azonban a legélesebb kritikával Ördög Nórát, a műsorvezetőt illette. Kajdi Csaba szerint Nóri minden gesztusa megjátszott, a könnyei nem igaziak és elmondása szerint amennyit eddig látott a műsorból kijelentheti, hogy egyetlen őszinte pillanat sincs benne.

Én magam is belenéztem a műsorba és annyit hozzá kell tenni, hogy valóban futószalagon kezelik a lányokat, nem sok beszélgetés, vagy átérzés jut nekik egy-egy konfliktus kapcsán, azonban: soha ne felejtsük el, hogy mi egy összevágott, zanzásított verziót látunk minden műsorból. Egy egy órás adással több órányi munka van, nem tudhatjuk, hogy ott a zsűri és a műsorvezető mennyit beszélget a lányokkal. Lehet, hogy a tényleges segítségnyújtást és a sokat jelentő "lopott pillanatok" nem kerülnek be az adásba.

A beszélgetés további részében azonban elhangzott, hogy mi is az, ami igazán böki Kajdi csőrét: a kegyelmi botrány után megszervezett, Hősök terén tartott tüntetésre terelődött a szó. Ekkor nagyon éles kritikákat kapott az a híresség, aki nem támogatta az ügyet, esetleg távolmaradt, hiába adott részéről elfogadható indoklást. Nóri azt mondta, hogy bár az üggyel, a kezdeményezéssel és az elérni kívánt eredményel teljes mértékben azonosulni tud, azonban ahhoz, hogy ebből egy politikai hadszíntért csináljanak, nem hajlandó asszisztálni. Nóra politikai kérdésekben eddig sem foglalt állást és hangsúlyozta, ezután sem szeretne.

Kajdi az indoklást is kritikával illette:

,,Ha civil lenne, nem érdekelne. De azt gondolom, meghatározó tévés arcként, több százezres követőtáborral az embernek akarva-akaratlanul felelőssége van. És igenis fogalmazzon meg véleményt fontos, az életünket, sorsunkat meghatározó eseményekről. Ugyanannál a TV-csatornánál dolgoznak Tillával, Tilla mégis ki tudott menni a gyermekbántalmazás elleni tüntetésre. Nóra, a boldog családanya, aki a gyerekeit reklámcélra és a saját népszerűsége érdekében használja fel, nem. Persze nem tartom kizártnak, hogy azért, mert nincs véleménye. Nem tudom, melyik a szomorúbb."

Természetesen ez is egy meglátás és bár Nórát abban az időben igen heves támadások érték a távolmaradása miatt, összességében még mindig sok rajongót tudhat magáénak. Egyébként ő maga is édesanyja és karrierje a Kölyök klubból indult, de mindig is remekül kijött a gyerekekkel:

Forrás: telex.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás