promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A High School Musical és a Modern család sztárjai ciciszépségversenyt tartottak, rá sem fogsz ismerni az egykori tinisztárokra
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerintetek melyik TOP10-es lány a dögösebb?

Egészen furcsa dologban tud szembesülni az ember az idő múlásával. Amikor szinte gyermekkoromban néztem a Disney adásait, akkor élte virágkorát a High School Musical nevű zenés táncos vígjáték-dráma, ami egy csapat középiskolás kalamajkákkal teli életét mutatta be nekünk, három részen keresztül. A szereplők közül kevesen futottak be átütő sikert: Ashley Tisdale szerepelt utána a Palvin Barbi férjét híressé tévő Zac és Codyban. Vanessa Hudgens még a mai napig forgat, de tegyük a kezünket a szívünkre: hatalmas alakítást nem tudnánk tőle felsorolni. És ott van mindenki kedvenc szépfiúja, Zac Efron is, akivel Vanessa jó ideig az életben is egy párt alkotott. Azóta felröppentek a pletykák, hogy ez a PR fogás része volt, hiszen az emberek imádják, ha a képernyőn kezdődő szerelem a való életben is szárba tud szökkenni.

Nemrégiben szembejött velem Vanessa egyik Instagram fotója: nyoma sincs már a tinédzseres ruhatárnak, az ártatlan, szinte még gyermeki tekintetnek. És nyoma sincs már Zac Efronnak, annak ellenére, hogy Vanessa éppen az esküvőjét ünnepli egyik legjobb barátnőjével, Sarah Hylanddel.

Saray Hylandet a Modern család butuska, ám annál szebb Hailey-jeként ismerhettük meg, akinek kalandjait évadokon keresztül követték tévénézők tízmilliói. A széria igen megható, bár sok helyen eltúlzott, a valóság minden morzsáját nélkülöző, de azért remek szórakozás. Amihez egyébként vastagon hozzátesz Sarah Hyland karaktere aki, akinek a sorsa nehezen, mégis álomszerűen alakul részről részre.

Hyland a forgatás közben, az emberek szeme láttára nőtt fel, ma pedig már ő is feleség. A sorozat után ő szeretett volna a színészi pályán maradni, énekel és különböző filmekben is forgat.

Ők ketten régi barátnők, akik egy csodálatos pillanatban most ismét osztoztak, tették mindezt szerencsére lenge, ám annál elegánsabb ruhában. A szexi menyasszonyról és a világi cimborájáról készült fotót ide kattintva nézheted meg. Neked melyik lány nyerte el jobban a tetszésedet?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás