promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha ilyen gyönyörű hercegnét nem látott a világ, Grace Kelly maga volt a megtestesült szexiség most pedig fürdőruhában is megnézheted
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tragikus sorsú uralkodónő hihetetlen szépség volt, pikáns felvétel került elő róla most.

Grace Kelly, az amerikai filmek aranykorának egyik legikonikusabb alakja, stílusa, lenyűgöző szépsége és páratlan tehetsége által vált emlékezetessé az egész világ számára. 1929-ben született, Philadelphiában, egy gazdag és befolyásos család gyermekeként, és már fiatalon kiemelkedő tehetséget mutatott a színészet terén. 1950-ben debütált a mozikban, és azonnal felhívta magára a figyelmet a karizmatikus jelenléte és kifinomult előadásmódja által.

Grace Kelly nem csupán színésznő volt, hanem egy stílusikon és társadalmi példakép is egyben. Eleganciája és fennkölt megjelenése megfoghatatlan varázst kölcsönzött neki, ami átjárta mindazt, amit csinált. Az általa alakított karakterek mindig mély érzelmekkel és bonyodalmakkal teli történetek központjában álltak, és Kelly mesterien tudott kapcsolódni hozzájuk, miközben egyedülálló eleganciával játszotta el szerepeit.

Karrierje során Grace Kelly sok filmben szerepelt, és minden egyes alakítása meggyőző volt, a szakma szuperlatívuszokban beszélt róla. Számos elismerést és díjat gyűjtött be, köztük az Oscar-díjat is, ami az egyik leghíresebb és legelismertebb színésznővé tette az 1950-es évek Hollywoodjában.

Azonban, Grace Kelly élete nem csupán a fényűzésről és a hírnévről szólt. 1956-ban, a csillogó filmszakmai pályafutása csúcsán, váratlanul hátat fordított Hollywoodnak, és hercegnő lett Monacoban, III. Rainier-vel kötött házasságával. Ez az esküvő egyesítette a művészetet és a valóságot, a romantikát és a szürrealitást egy lenyűgöző történetben, ami egész generációkat bűvölt el. Egy közemberből uralkodó lett.

A monacói hercegnéként Grace Kelly új életet kezdett, és a jótékonykodás szószólója lett. Emellett megőrizte kulturális örökségét, és továbbra is támogatta a művészetet és a művészeti eseményeket.

Bár tragikus halála az egész világot megrázta 1982-ben, ami 52 éves korában következett be, Grace Kelly öröksége örökké él. A karizmáját és művészi hagyatékát a mai napig dicsőítik és megünnepelik, akinek hatása a moziiparra vitathatatlan és társadalmi szerepe is kiemelkedő. Grace Kelly emléke örökké élni fog, mint aki képes volt átívelni az időn és inspirációt nyújt mindazoknak, akik mernek nagyot álmodni.

Bár Grace kifejezetten ellenezte a pikáns képeket készítését, egy fürdőruhás fotó mégis fentmaradt róla, amelyen tökéletesen látszik meseszép és sudár alakja:

Forrás: Profimedia

Forrás: wikipedia.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás