promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ki ez a szexi szőkeség Szoboszlai Dominik mellett? Megy a találgatás a titokzatos nőről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a csinos, szőke hölgy Szoboszlai Dominik új barátnője?

Szoboszlai Dominik korábban sokáig egy párt alkotott Gécsek Fannival, de a fiatalok néhány hónappal ezelőtt szakítottak. Igaz, nem olyan régen felröppent a pletyka, miszerint a Liverpool játékosa és korábbi barátnője újra összejött - ezt állítólag Gécsek Fanni családja is megerősítette -, de mind ez idáig semmiféle bejelentés vagy közös kép nem került nyilvánosságra erről. Fanni családja szerint azért, mert Dominikék így akarják védeni a magánéletüket.

Most azonban érdekes fordulat állt be Szoboszlai Dominik szerelmi ügyében, ugyanis lencsevégre kapták egy csinos, szőke nővel, aki viszont nem Gécsek Fanni.

Azonnal beindult a találgatás, hogy ki lehet a titokzatos hölgy, és vajon milyen viszonyban lehet a magyar válogatott csapatkapitányával. Sokak szerint ő lehet Szoboszlai Dominik új barátnője, és ezt bizonyítja az is, hogy a Liverpool sztárja mennyire nem örömteli arckifejezéssel fogadta, hogy levideózták őket - ez látszik az alábbi felvételen is.

Információk szerint a sztárfocistát és a titokzatos nőt egy lakodalom közepette kapták le egy belvárosi étteremben, ahová nagyon sok híresség szokott járni. Azt nem tudni, hogy melyik budapesti étteremről van szó, hogy milyen lakodalom volt az, amin részt vettek Dominikék, de nem is ez foglalkoztatja igazán az embereket, hanem az, hogy kicsoda a szőke szépség mellette.

A Reddit-en is most erről megy a találgatás - íme a kép:

(Fotó: Reddit)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás