promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vadon Jani már hallani sem bírja Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri hangját, azonnal elkapcsol ha volt kollégái vannak a rádióban
Borítókép:  Youtube - Indexhu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végérvényesen megromlott volna a legendás hármas kapcsolata?

A rádiózás egyike az egyik legrégebbi médiumoknak, és a népszerűségéből nem sokat vesztett az évek során: reggelente munkába menet rengeteg ember kel a népszerű rádiósokkal, az építőiparban dolgozóknak szintén legjobb barátjuk a hordozható rádió, és az ismert műsorvezetők igazi országos sztárnak számítanak.

Itthon azért van egy pár rádiócsatorna és reggeli műsor is, de talán a legnépszerűbb a Sebestény Balázs nevével fémjelzett "Balázsék" a Rádió 1-en.

A műsort hosszú évekig triumvirátus vezette: Balázs mellett Rákóczi Feri és Vadon Jani voltak a házigazdák - egészen addig, amíg Vadon Jani tizenöt év együttműködés után bejelentette, hogy elhagyja a műsort.

A műsor először castingba kezdett, hogy megtalálják Vadon utódját. Sokan ültek be a mikrofon mögé, még Nagy Alekosz is kipróbálta magát, de végül Ráskó Eszter lett a befutó.

Vadon Jani azóta nem túl gyakran nyilatkozott, hogy mi módon alakult az élete a műsor után, most azonban megtörte a csendet. Éppen egy saját sorozaton dolgozik, aminek a témája a hazánkban található várak lesznek, sőt, ugyanennek a műsornak a szlovák verzióját is elkezdték már csinálni, aminek inkább a háttérmunkálataiban vállal szerepet - ez Jani szerint egyébként testhezállóbb is számára, nem feltétlenül igényli életébe a reflektorfényt. A műsor majd a Spektrumon lesz látható, és Jani szerint sosem vett még részt ennyire önazonos műsor munkálataiban, ami Várfoglalók néven fog futni.

A Várfoglalók számomra mindent jelent. Ez az a műsor, amire mindig is vártam és vágytam. Ez egy maximálisan önazonos produkció tőlem. Minden tévésnek és rádiósnak azt kívánom, hogy eljöjjön a pályafutásában egy olyan pillanat, amikor megcsinálhat egy olyan műsort, ami nekem a Várfoglalók.

Emellett azt is elmondta, hogy körülbelül két órával később kel, mint amikor még a rádióban dolgozott, de még néha így is elkapja a műsor végét, hiszen a felesége még mindig rendszeresen hallgatja. Azt is elárulta, hogy különösebben nem hiányzik neki a rádiózás, tizenöt év elég volt neki belőle, de egykori kollégáinak a legjobbat kívánja, bár tréfásan megjegyzi, hogy kikapcsolja a rádiót, ha éppen Balázsék műsora megy. Persze tudjuk, hogy minden vicc féligazság, így lehet, hogy nem épp szívesen emlékszik vissza a régebbi időszakra.

Vadon Jani itt hosszabban is nyilatkozott, erről a videót itt találjátok:

Forrás: blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás