promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva mellei két gyönyörű lufira hasonlítanak, óriási a kontraszt testének többi részével
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sosem mutatott még ennyit magából a Való Világ botrányhősnője, az egész ország erről a képről pusmorog.

Bár trendek jönnek és mennek a kereskedelmi televíziózásban, vannak olyan életművek, amik örökre beírták magukat a tévénézők emlékezetébe. Bár hazánkban hatalmas népszerűségnek örvend a reality és a valóságshow műfaja, így is volt egy, ami még ebből a hatalmas merítésből is ki tudott emelkedni. Ez a Való világnak az az évada volt, ami az összes részt egybevetve a legtöbb ismert arcot termelte ki a szériából. Ebben szerepelt Nádai Anikó, és Baukó Éva is, akik a mai napig ismert és szeretett arcai a médiának.

Bár Baukó Éva azóta visszavonult és civil foglalkozásban kezdett, az ország nem felejt és bármit is tölt fel a közösségi oldalára, akkor a rajongói egy emberként kiáltanak fel. Éva pedig nem fukarkodik a pikáns tartalmakkal. Most éppen a jól megérdemelt nyaralásáról posztolt fotókat, a barátnőjével együtt vágtak neki a hatalmas nagy kalandnak. Az úticél sok magyar vágyott álma, Zanzibárra látogatott el és igazi luxuskörülmények között pihente ki az év fáradalmait.

A tengerparton és a habok között sok különleges felvételt készített, a legtöbbnél pedig szexi, apró bikinikben mutatta meg tökéletes bájait.

Éva már ingatlan ügynökként tevékenykedik és elmondása szerint kifejezetten sikeres és jó a szakmájában. Azt sem titkolta, hogy ismertsége előnyt és hátrányt is jelent a munkája során. Van, akit nem a házak érdekelnek, hanem hozzá szeretne közelebb kerülni, de ezeket a közeledéseket azonnal elhárítja.

Éva nagyon sokat dolgozott azon, hogy elérje a vágyott életszínvonalat és azt a külsőt, amit büszkén tud viselni és amiben igazán meg tudja élni a nőiességét. Úgy tűnik, hogy mindkettő sikerült: Éva dereka karcsú, hasa tökéletesen lapos, combjai hosszúak és feszesek, míg a keblei azonnal magukra vonják a figyelmet.

A képet, melyen Éva teljesen kitárulkozik, ide kattintva lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás