promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva egyszálbugyis jelmezétől teljesen elveszítjük az eszünket, olyan helyen vág be a ruha, ami minden férfi álma
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően dögös az egykori villalakó.

Kevés olyan megosztó személyiség van a magyar médiában, mint Baukó Éva. A Való Világ villájából indult hódító körútjára, mára azonban a televíziós műsorok és a celebek legnagyobb kritikusa lett. Ott tesz keresztbe a tévének ahol tud: egy időben például hobbit csinált abból, hogy az aktuálisan futó legnépszerűbb realityk végeredményét spoilerezte el: ezzel egyébként a csatornákon kívül rengeteg nézőt is magára haragított, akik szerint így sok ember szórakozását elrontotta.

Nincs olyan közéleti esemény, amelyről ne fogalmazna meg egyedi, csípős kritikát és nem igazán van olyan celeb sem, akibe ne merne beleállni. Határozott, karakán, tűzrőlpattant csajszi, akit éppen ezen tulajdonságai miatt nagyon sokan szeretnek.

Érdekesség, hogy az egyik legnagyobb Facebookos bulvárcsoportnak is aktív tagja, szinte kivétel nélkül ott is kellemesen elbeszélget az emberekkel, sikerült egy kemény magot kialakítani rajongók szempontjából.

Egyébként a nyilvános szereplést maga mögött hagyta és ingatlanosként helyezkedett el, amiben elmondása szerint kiemelkedő sikereket ér el: nem is tervez már visszatérni a celebkedéshez, szeretné magát a való életben fejleszteni és a valódi karrierjére koncentrálni.

Most azonban nem a munkája, hanem kivételes testi adottságai miatt került a figyelem középpontjába, ugyanis a halloweeni mizériából ő sem maradhatott ki: most megmutatta szexi jelmezét, ami nem akármilyen villantást eredményezett. A szett egy egyszerű fekete bugyi és felső: amelyet egy érdekes kiegészítővel bolondított meg. Láncos lakattal tekerte körbe magát.

Miután kirakta a fotót nem is volt más dolga, csak bezsebelni a dicséreteket, gyakorlatilag a férfiak és nők vegyesen bókoltak neki. Igaz ami igaz, Éva a belső átalakulás mellett külsőleg is nagyon megváltozott: napról napra csinosabb a volt botrányhősnő.

Elképzelhető, hogy Éva fotóit nem lehet már látni, mert továbbra sem tudja eldönteni, hogy privátra vagy nyilvánosra állítsa a közösségi oldalát. Amennyiben nem jelenik meg a kép, IDE kattintva megnézhetsz róla egy másik halloweeni képet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás