promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlenül vicces gúnynevet aggattak Lengyel Tamásra, óriási galibát okozott a népszerű színész
Borítókép:  Youtube - WMNMagazin
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rajta ragadt a gúnynév, miután óriási felfordulást csinált.

Lengyel Tamás a színházi és a televíziós élet egyik megkerülhetetlen alakja. Ezer fokon él, mindig dolgozik valamin, forgat, próbál és aligha van olyan ember, aki ne ismerné fel rögtön a szemtelenül jóképű művészt. Nem volt ez azonban mindig így. Amikor még pályakezdő volt, akkor történt vele egy nagyon vicces incidens, ami egész Magyarországot felforgatta. A Színművészeti Egyetemről frissen kikerülve megkapta az első nagyobb szerepét: a Jóban rosszban című sorozatban kapott lehetőséget a tehetsége megmutatására. Azonban egyik nap meglátta saját magát a hírekben és az újságokban, egy merőben szokatlan szalagcímmel.

,,Titokban Budapesten járt a világsztár."

A fiatal Lengyel Tamást nem mással keverték össze, mint Leonardo DiCaprioval és futótűzként terjedt a hír, hogy az A listás híresség Magyarországon tartózkodik. Az eseten Lengyel Tamás és barátai is jót nevettek és bóknak sem utolsó az, ha valakit Dicaprióval kevernek össze. Lengyel Tamás azóta idősödett, borostát növesztett, de nyomokban még mindig emlékeztetnek egymásra a vonásaik.

A vicces eset miatt egy becenevet is ragasztottak a rajongók és a barátok rá: sokszor Tomi DiCaprio néven szólítják a színészt, aki maga is sokszor gondol vissza az esetre és jót derül rajta.

Azonban a becenéven kívül mást is profitált az esetből Lengyel Tomi: egész Magyarországon megismerték az arcát, tehát ennek a véletlen tévedésnek köszönhetően hatalmas reklámot kapott az akkor még pályakezdő, ismeretlen színész. A külsejükön és a szakmájukon kívül másban is hasonlít a két színész: mindketten szenvedélyesek a társadalmi szerepvállalásért és a jó ügyekért, az elsők között vannak, ha ki kell állni valami fontos dolog mellett.

Lengyel Tamás remek barátságot ápol Nagy Ervinnel, aki szintén osztozik a fenti jó tulajdonságokban, ide kattintva nézhetsz meg velük egy érdekes, hosszú interjút, melyben több mindenről megvitatja a véleményét a két kiváló színművész:

Forrás: Best magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás