promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Leonardo DiCaprio magyar hangja, aki még a Titanic sztárjánál is jóképűbb
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte tömeges kiakadás lenne, ha egyszer nem Hevér Gábor szinkronizálná Leonardo DiCapriót.

Az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio a magyarok egyik kedvenc színésze, elképesztően jó filmeket hozott nekünk az utóbbi évtizedekben. A Titanic, A Wall Street farkasa, A visszatérő, a Volt egyszer egy Hollywood, a Viharsziget és egyebek között az Eredet sztárja egy igazi ikon, aki nemcsak rendkívül tehetséges, de sokak szerint ellenállhatatlanul sármos is – Magyarországon pedig a hangját is sokan imádják, pedig nem is az övét halljuk.

Hevér Gábor már több évtizede Leonardo DiCaprio jól bevált, megszokott szinkronhangja, aki nélkül már szinte el se tudnák képzelni a magyarok a világsztár filmjeit. A népszerű szinkronszínész nemcsak a hangját kölcsönzi a Titanic sztárjának, hanem sokak szerint még hasonlít is rá – sőt, egyesek úgy gondolják, hogy még jóképűbb is nála, ami hatalmas dicséretnek számít.

A jelenleg 54 éves Hevér Gábor rendelkezik az ország egyik legismertebb, legikonikusabb hangjával, ráadásul nemcsak Leonardo DiCapriót szinkronizálja rendszeresen, hanem James McAvoyt is – sőt, az Amerikai pite rajongóinak is ismerősen csenghet a lenyűgözően karakteres hangja, ugyanis ő szinkronizálja a széria hősét, a Jason Biggs által alakított Jimet is az összes részben.

Hevér Gábor persze színészként is aktív, láthattuk egyebek között a BÚÉK című filmben is, ahol szintén remek munkát végzett, de ezt már megszokhattuk tőle, hiszen ő egy igazán kiemelkedő tehetség. A mi kis falunk nézői is láthatták őt a népszerű magyar sorozatban, szóval egészen elképesztő karriert tudhat magáénak a híresség, akinek tényleg rengetegen imádják a hangját.

Így néz ki Hevér Gábor, Leonardo DiCaprio mondhatni örökös szinkronhangja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás