promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered Leonardo DiCaprio filmjeit egyetlen képkockáról? Csak az igazi rajongóknak lesz 10/10
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Leonardo DiCaprio rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Leonardo DiCaprio már szinte gyerekként elkezdett színészkedni, aztán igazi tinisztárrá vált, akiért a '90-es években mindenki odavolt még Magyarországon is. Később hatalmas fordulatot vett a karrierje, és elkezdte bebizonyítani, hogy ő nemcsak egy „tipikus hollywoodi szépfiú”, hanem egy igazán jó színész, aki egyszer még Oscar-díjat fog kapni – 2016-ig kellet várnia rá, de végül megkaparintotta az áhított arany szobrocskát A visszatérő című filmje miatt.

Manapság generációja egyik legjobb, legtehetségesebb színészének tartják Leonardo DiCapriót, aki folyton képes meglepni a nézőket. Az utóbbi évtizedekben annyi remek filmet hozott nekünk, hogy világszerte hatalmas rajongótábora lett, a munkáit pedig kiemelt figyelemmel és érdeklődéssel fogadja a közönség, hiszen annyira megválogatja a projektjeit, hogy azok szinte mindig nagyon jók – itthon is sokan imádják a filmjeit.

Már csak az a kérdés, hogy vajon képes vagy felismerni Leonardo DiCaprio filmjeit mindössze egyetlen képkocka alapján?

Ha kíváncsi vagy a válaszra, akkor töltsd ki az alábbi képkvízünket, és teszteld a tudásod, hogy mekkora rajongója vagy Leonardo DiCapriónak és a filmjeinek – sok sikert, szinte lehetetlenség lesz elérni a 10/10-et:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk a figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás