promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leonardo DiCaprio is csatlakozik a Netflix legbetegebb sorozatához?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Leonardo DiCaprio már többször is bevallotta, hogy mennyire odavan a Netflix sorozatáért.

Valószínűleg csak az nem hallott a Netflix tavalyi sikersorozatáról, aki egy kő alatt él, ugyanis a Squid Game, vagyis Nyerd meg az életed pillanatok alatt letaglózta az egész világot, és megkerülhetetlen popkulturális mérföldkő lett. A közönség imádta ezt a beteg, felkavaró, izgalmas szériát, aminek a kétségbeesett szereplői egy olyan élet-halál játékra jelentkeznek, amit ha túlélnek, akkor egy csapásra gazdagok lesznek – naná, hogy a rekordnézettség láttán a streamingóriás rögtön berendelte a folytatást.

Állítólag még az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio is teljesen odavolt a Squid Game-ért, és ezt többször is a készítő, Hwang Dong-hyuk, illetve a színészek tudtára adta, így nem véletlen, hogy rögtön szárnyra kelt a pletyka, hogy a Titanic sztárja is csatlakozni fog a sorozat folytatásához. Úgy néz ki, hogy bizonyos szinten volt alapja a szóbeszédeknek, ugyanis érdekes dolgot mondott most a széria alkotója.

Hwang Dong-hyuk megosztotta a világgal, hogy a Squid Game második évadában nem fog szerepelni Leonardo DiCaprio, de később lehet, hogy erre akár még sor kerülhet, csak legyen tökéletes az időzítés és a körülmények – vagyis még ő sem zárja ki annak a lehetőségét, hogy Leo is látható lesz a sikerszériában, ez pedig több, mint izgalmas.

Hwang Dong-hyuk már a Squid Game elvileg 2024-ben érkező 2. szezonjára is jelentősen több pénzt kapott a Netflixtől, ezt a megemelkedett összeget pedig saját elmondása szerint arra fogja költeni, hogy sokkal durvább játékokat láthassunk a folytatásban. Az utána következő évadokra minden bizonnyal még ennél is nagyobb költségvetés áll majd a rendelkezésére, vagyis jó eséllyel megengedheti magának, hogy kifizesse Leonardo DiCapriót, ami azt jelenti, hogy tényleg valósággá válhat a dolog, aminek már a gondolata is vérpezsdítő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás