promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy beszóltak Leonardo DiCapriónak az Emmy-gálán, hogy mindenki dőlt a nevetéstől
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Leonardo DiCaprión nevetett mindenki az Emmy-gálán.

Megtartották a 74. Emmy-díjátadót, amit a Saturday Night Live című komédiaműsor és varieté-show egyik veteránja, Kenan Thompson vezetett. A Los Angeles-i Microsoft Theaterben zajló gálán tarolt a A Fehér Lótusz, az Utódlás és a Ted Lasso, de a Nyerd meg az életed is zsebelt be díjat.

A színészek közül Emmy-díjjal jutalmazták Michael Keaton-t (Dopesick), Amanda Seyfried-et (A kibukott), Jason Sudeikis-t (Ted Lasso), Lee Jung-jae-t (Nyerd meg az életed), és Zendaya is. Utóbbi az Eufóriában nyújtott alakításáért vehette át az elismerést.

Ez akár egy kései születésnapi ajándéknak is tekinthető, ugyanis a Dűne, és a Pókember-filmek sztárja szeptember 1-jén töltötte be a 26. életévét. Ezzel kapcsolatban a gálát vezető Kenan Thompson nem tudta megállni, hogy ne süssön el egy jó poént:

„26 év ... furcsa kor ez Hollywoodban: elég idős ahhoz, hogy középiskolást alakítson, de ahhoz már túl öreg, hogy Leonardo DiCaprióval randizzon”

Thompson itt arra utalt, hogy DiCaprio sosem randizott 25 évnél idősebb nővel. Az Oscar-díjas színész legutóbbi barátnője, Camila Morrone júniusban töltötte be a 25-öt, és nemrég véget is ért a kapcsolatuk.

DiCaprio furcsa randiszokásai miatt rengeteg mém született már a közösségi médiában, a twitterezők gyarkorlatilag megállás nélkül oltják a színészt. Volt, aki szerint Leonardo már James Cameron Titanic című filmjében sem akarna benne lenni, hiszen az is idén lett 25 éves. De olyan is akadt, aki a Sárkányok háza egyik jelenetéhez hasonlította a színész párválasztási szokásait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás