promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tilla korábban élő adásban alázta meg Stohl Andrást, elnémult a stúdió a kellemetlen vicctől
Borítókép:  TV2 Play - Ászia Expressz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dráma Stohl András és Till Attila között: tisztázták régi sérelmeiket az Ázsia Expressz forgatása előtt?

Hódító útjára indult az Ázsia Expressz új évada, olyannyira, hogy a versenyzők már meg is érkeztek a célállomásra: mindannyian a Fülöp-szigetekre értek és megkezdődtek a forgatási munkálatok is. Tűkön ülve várták a nézők, amikor nyilvánosságra hozták a versenyzők listáját és régi motorosokként az egyik legnagyobb népszerűségre Stohl András és Till Attila párosa számíthat.

Régi ismerősök ők ketten, számtalan műsorban szerepeltek együtt és a magánéletben is nagyon kedvelik egymást. Azonban mint minden barátságban, itt is voltak nehéz pillanatok, ráadásul Tilla jóvoltából.

Korábban a Sztárban sztár egyik adásában szerepelt Stohl András, akinek az egyik versenyző produkciója különösen tetszett neki és aggodalmát fejezte ki. Egészen pontosan így fogalmazot:

"Végig szorítottam a fenekemet, úgy izgultam."

A műsorvezető és a zsűritagok gyakran cívódnak ér ércelődnek egymással, azonban néha előfordul, hogy egy-egy poénnak hirtelen nem érzik a súlyát, túl messzire mennek és ezáltal kellemetlen perceket okoznak maguknak, a többi szereplőnek és a nézőnek is. Itt is ez történt, mivel Tilla reakciója az volt Stohl András kommentárjára, amin sokan meglepődtek:

Ezt is a börtönben tanultad?

Tudvalevő hogy Stohl Andrást 2010-ben elítélték és be is kellett vonulnia, azonban nem szívesen emlékszik vissza erre az időszakra és van egy olyan aranyszabály, hogy ameddig az érintett nem kezd el viccelődni a vele történt rossz dolgon, addig azt másnak sem illik felhoznia. Természetesen bárkivel megesik, hogy rosszul mér fel egy helyzetet, ez belefér. Stohl és Tilla kapcsolatát nem árnyékolta be az incidens és az adás is rendben zajlott tovább.

Kisfilmjükből sok minden kiderül, de az már elsőre látszik, hogy remek közöttük az összhang. Vidám természetüknek, több éves televíziós múltjuknak és ismertségüknek, valamint emberi és mégis humoros jellemüknek köszönhetően könnyen lehet, hogy ők lesznek az idei év nagy győztesei.

A kettőjükről készült felvételt ide kattintva tekintheted meg:

Forrás: ripost.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás