promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Till Attila lakása maga a földi paradicsom: ide tér haza a Majka után szomorkodó műsorvezető
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden részlete figyelemfelkeltő, igazi megtestesült édenkert.

Till Attila (kevesen tudják, de második neve Tamás) az ország egyik legprofibb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője. Karrierjét a közmédiánál, az MTV1-nél kezdte 1994-ben, majd jöttek a kereskedelmi csatornák: nehéz lenne felsorolni az összes műsort, aminek ő volt a házigazdája.

Ebben a cikkünkben mi most nem Tilla szakmai professzionalizmusról szeretnénk értekezni, hanem bemutatni azt, hogy családjával hol él a műsorvezető.

Bár Tilla sohasem forgatott stábbal a saját házáról, különböző közösségi médiás felületein közzétett videókból mégis képet kaphatunk, hogy vajon miféle háztartást vezetnek a feleségével és 3 gyermekükkel.

A fenti videóból azt könnyen megállapíthatjuk, hogy a ház biztosan nagy - bevett fordulattal élve igazi álomotthon. A tágas belső tér nagyon világos az ablakok miatt, szépen besüt a napfény, és a ma divatos skandináv minimalizmus helyett üdítő látvány a különböző bohém dísztárgyak jelenléte, akárcsak a növényeké - így többes számban, ugyanis szerencsére nem csak egy van belőle, és nagyon szép állapotban is vannak (ők biztosan nem felejtik el locsolni őket).

Az étkező ebben a videóban még jobban megcsodálható: csodás fehér színű fakeretes ablaküveg, napfény, és növények mindenfelé - az ínycsiklandó sütemény már csak a hab a tortán.

Ebből a videóból megtudhatjuk (amellett, hogy Tilla számára rendkívül fontos a szigetelés), hogy a ház több szintes - Tilla egy lenti szintről érkezik, és az ajtó mellett lévő lépcsőből joggal gondolhatunk emelet meglétére is. Az előszoba matt hatszög-alakú csempéi a szürke különböző árnyalataiban már némi skandináv-érzést is csempésznek a ház esztétikájába, akárcsak a szoba sötétbarna parkettája.

Ebből a videóból pedig kiderül Tilla kedvenc lakberendezési "holmija" is: egy elképesztően aranyos kiskutyus, akit még így fáradtan is megzabálunk - a kanapé színes, horgolt lakástextíliái szintén a bohém-életérzést erősítik.

Összességében véve Tilla háza nagyszerű eklektikus kavalkádja a letisztult eleganciának és a vidám, színes lakberendezési tárgyaknak - családja az otthonát kisállattal és növényekkel is megosztja, ennél idillibb környezett nehéz elképzelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás