promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bajban Johnny Depp: újabb híres nő vádolta meg nagyon kellemetlen dolgokkal, kiderültek a részletek
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb szégyenmenet várhat a kétes életű sztárra, ismét egy nővel keménykedett.

Alig telt el kis idő azóta, hogy az egész világot lázban tartó, igen kínos és szégyenteljes részletekkel tarkított Johnny Depp kontra Amber Heard válóperben ítélet született. Most azonban egy másik ismert színésznő mondott el teljesen váratlanul terhelő dolgokat Deppről, ezek az információk pedig csak megerősítik az eddigi képet: Johnny Depp nem bánik kesztyűs kézzel a nőkkel, akkor sem, ha azok éppenséggel a kollégái. Lola Glaudini egy podcast műsorban számolt be az esetről, mely a mai napig kísérti őt. Ekkor még kezdő színésznő volt, Johnny Depp pedig már ekkor is keresett színésznek számított, a fiatal Lola tehát nagyon várta, hogy együtt dolgozhasson a sztárral, akiért rajongott.

Épp egy jelenetet vettek fel, aminek a végén megtörtént az, ami egy forgatáson teljesen átlagos: Johnny Depp monológjáak végén Lola valamiért elkezdett nevetni. Ilyen előfordul, több film végén aranyos bakiparádét is szoktak összevágni az ilyen elmosolygott pillanatokból. Depp azonban személyes sértésnek vette a történteket és a felvétel után megkereste a színésznőt és agresszíven kezdett vele beszélni.

Lola Glaudini úgy emlékszik vissza, hogy Depp ezeket mondta neki:

‘'Mégis, ki a francnak képzeled magad? Mit képzelsz magadról? Fogd be a szád! Próbálom elmondani a szövegemet, te pedig elvonod a figyelmet, te kib@szott idióta. Még most is viccesnek találod ezt az egészet? Most már be tudod fogni a pofádat?’”

A beszólás mellé a sztár fenyegetően lépett fel, ujját a színésznő arcába tartotta.

Lola elmesélte édesapjának az esetet és nagyon nehezére esett nem ott helyben elsírnia magát. Édesapja azt tanácsolta neki, hogy álljon ki magáért, mert senki nem beszélhet így vele, akármekkora sztár is.

Depp elvileg a nap folyamán intézett egy bocsánatkérés szerűt Lolához, azonban ahogy a művésznő fogalmaz, ő ezt nem nevezné valódi megbánásnak.

Természetesen Depp sajtósai reagáltak és azt mondták, hogy ügyfelük mindig kiemelten figyel arra, hogy milyen a stábtagokkal a viszonya, most sem volt ez másképp és a többi jelenlévő teljesen másképp emlékszik az esetre.

A film előzetesét, melyen az ominózus párbeszéd elhangzott ide kattintva tudjátok megnézni:

Forrás: mafab.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás