promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennek a nőnek vannak a legnagyobb mellei a világon, gigantikus ciciméretéből gazdagodott meg a modell
Borítókép:  Youtube - truevogues
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gondolkozott a műtéten is, de inkább elkezdte pénzért mutogatni a kebleit, ekkorát még tényleg nem láttál.

Ahány ember, annyi külső, mindenki más adottságokat kapott a születésénél és a legtöbb ember ezekkel elégedetlen. Az a fajta hozzáállás, hogy addig farigcsálnánk a külsőnket míg el nem érjük a fejünkben lévő, legtöbbször irracionális képet főleg a nőket sújtja. A módosítgatás egyik gyakori típusa az, amikor a hölgyek a mellméretükkel nincsenek megelégedve. A legtöbben nagyobbíttatni és feszesíteni szeretnének rajta ilyen olyan eljárásokkal, pénzt, időt és fájdalmat nem kímélve, de az is igen gyakori, hogy valaki nagyobb kebleit szeretné kisebbre cseréltetni.

Az, hogy kinek milyen a melle főleg genetika kérdése, de mint minden másban az életbe, ehhez is köze van az életmódnak. Lyla King valószínűleg sok férfi álomnője lehetne, a jó hír egyébként, hogy szingli, a nehezítés az, hogy Torontóban él.

A fiatal lánynak rengeteg problémát okoztak extrém méretű keblei: ekkora súly nagyon megterheli a gerincet és óriási fájdalmat tud okozni. Sokáig gondolkozott a műtéti megoldáson, azonban végül nem emellett döntött. Rájött, hogyan fordíthatná előnyére a gigantikus kebleket: elkezdte őket pénzért mutogatni, a vállalkozás pedig igencsak jövedelmezőnek bizonyult. Évente több mint 200 millió dollárt (átszámolva nagyjából 700-800 millió forint közötti az összeg) tesz zsebre a fizetős tartalmakból és rengeteg rajongót és követőt szerzett már.

Korábban rengetegen gúnyolták és sokáig szégyellte a testét, ám mára már majd kicsattan az önbizalomtól és nagyon örül, hogy korábban nem feküdt kés alá.

Lyla Kingnek már időpontja volt egy plasztikai sebészhez, azonban annyira tartott a műtéttől, hogy végül nem ment el, ezzel pedig elindult a meggazdagodás útján. A mostmár online modellként dolgozó nő már előszeretettel pózol a kamerának, nyoma sincs a korábbi félelmeinek. Érdekesség, hogy a fehérneműboltokban E vagy F méret a legnagyobb elérhető méret, a hölgy ezen skála szerint P méretet visel.

A hölgyről készült pikáns képkockákat is tartalmazó videót ide kattintva nézheted végig. Neked mi a véleményed? Ez már túl sok, vagy épp ellenkezőleg, nagyon szexi?

Forrás: Blikk magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás