promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Maradandó sérült szenvedett Kabát Peti Rácz Jenő kiütése után? Kórházba került és a műtét sem kizárt
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kabát Peti egyből kórházba került, miután Rácz Jenő a földre küldte. 

Ősszel kezdetét vette a Sztárbox, amely évekkel ezelőtt már egyszer szerepet kapott a csatornán. A műsorban ismert celebek csapnak össze egymással a ringben, az adások vasárnap este látható a csatornán, élőben adják le a verekedéseket. 

A hírességek egyáltalán nem fogták vissza magukat, emlékezetes marad jó pár meccs, amikor kiütés történt. Például Árpa Attila a földre vitte Nagy Ervint, de Brasch Bencének is sikerült kiütnie a rapper KKevint. A legdurvább eset előző héten történt, amikor a két jóbarát Rácz Jenő és Kabát Peti mérkőzött meg egymással. A Konyhafőnökből ismert széf ugyanis úgy kiütötte az egykori focistát, hogy percekig nem tért magához a ringben. Eluralkodott a kétségbeesés a helyszínen, Kabát szerelme, Róka Adrienn is egyből odafutott hozzá. 

Kabát Péter végül magához tért, az elmúlt napokról pedig Bochkor Gábor reggeli műsorában vallott. Elmondása szerint jó pár sérülést szenvedett, kórházba is került, de szerencsére maradandó baja nem esett. 

Nagyon jól vagyok hála istennek, utána egyből bevittek a kórházba, bevittek egy CT-be, megnézték a fejemet, úgyhogy nincs maradandó sérülés

- osztotta meg Kabát a reggeli műsorban. 

Arról is beszélt, hogy vasárnap és hétfőn sem aludt sokat, nem tudott enni sem. Fájt mindene, beleértve a bordáját és a lábát is. Annyira rosszul esett a földre ugyanis, hogy a lábaira érkezett. A hüvelykujját is eltörte, ennek ellenére Jenőt nem hibáztatja. 

 

A bal térdem nem fáj, a jobb térdem megsérült, tegnap voltam kivizsgáláson, a keresztszalagom és az oldalszalagom ép, viszont a porcom beszakadt és úgy néz ki, hogy most megpróbáljuk helyrerakni mágneses lézerrel, hogy ne legyen műtét. Ha nem segít, akkor meg kell műteni a térdemet

- tette hozzá az egykori sportoló.  

Azt is elmagyarázta, hogy Jenő nem adott le neki nagy ütést, hanem nagyon jó helyen találta el, ezt okozhatta az ájulását is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás