promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fradisták ócsárolják a Sztárbox lila veszteseit, zöld-fehér fricskák zúdultak Curtis és Kabát Peti nyakába
Borítókép:  RTL/Sztárbox
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis és Kabát Peti soha nem látott mocskolódást kap most a fradistáktól.

Tekintve, hogy Curtis és Kabát Peti ízig-vérig újpestiek és lila drukkerek, biztos, hogy a fradisták nem nekik szurkoltak a Sztárbox-ban. Curtis legalább olyan lendülettel vetette bele magát a mérkőzésbe Szegedi Fecsó ellen, mint amekkora arccal reklámozta, hogy neki összesen 6 edzése lehetett. Fecsó azonban alaposan felkészült, és jól helyben is hagyta a rappert.

Curtis hatalmas csalódást okozott nem csak a rajongóinak, de az újpestieknek is; a lila becsületet végül Kabát Petinek kellett megvédenie azzal, hogy tisztességes küzdelemben legyőzze jó barátját, Rácz Jenőt. Igen ám, de arra senki sem számított, hogy a Michelin-csillagos séf ilyen komolyan veszi a feladatot, és nem hagyja olyan könnyen legyőzni magát. Kabát Peti akkora K.O-t kapott a második negyedben, hogy ájultan feküdt a padlón hosszú percekig.

Párja, Róka Adrienne teljesen összeomlott a meccs után, zokogott, amikor kivitték őt a ringből. Bár később a CT-vizsgálat is megerősítette, hogy Kabát Petinek nem esett komoly baja, ebben senki sem volt biztos a helyszínen; az arénában uralkodó néma csend azt mutatta, hogy mindenki aggódott az egykori labdarúgóért. Adrienne a story.hu-nak beszélt arról, hogy milyen érzések, gondolatok kavarogtak benne, amikor kedvese ájultan feküdt a szorítóban.

„Peti sokkal jobban van, mint én. Még mindig a vasárnapi mérkőzés hatása alatt vagyok, és biztosan kell még pár nap, amíg kiheverem ezt az egészet. Nem akarom sajnáltatni magam, de senkinek nem kívánom azt, amit átéltem. Kezdjük azzal, hogy abszolút nem támogattam Petit abban, hogy elinduljon a Sztárboxon. Világéletemben féltettem a sérülésektől, az egész futballkarrierje alatt rettegtem, hogy mi fog vele történni a pályán, most pedig még inkább izgultam érte!”

Abban mindenki egyetért, hogy annak ellenére, hogy Rácz Jenő kiütött őt, Kabát Peti is becsületesen küzdött, és nagyon erős versenyzőnek bizonyult. Persze a zöld-fehér drukkerek most is kihasználják az alkalmat, hogy kicsit odapörköljenek a liláknak; a fradista szurkolók szó szerint fricska-záport zúdítottak mind Curtisre, mind Kabát Petire az elveszített mérkőzéseik után.

„A múltkor meg Curtis keresgette az Újpesti arany érmeket kutyapózban, valahogy úgy érzem a nagy arcért fizetni kell”

„Összecsukták, mint a kerti széket”

„Szegény UTE-sok!!! Curtis, Kabát!! Ugyan úgy padlóztak, mint a kedvenc csapatuk!!!”

„Ott le ment a függöny rendesen a lila majomnál”

„Lilák földön, ez így jó”

- ehhez hasonló kommentek olvashatók az Üllői Százhuszonkilenc nevű Facebook-oldal fricskaáradatában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás