promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az igazi Aranyhaj minden ruhájától megszabadult és így tolja arcunkba popsiját, testére omló haja alól csak egy apró bugyi kandikál ki
Borítókép:  Youtube - truly-channel
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az igazi Aranyhaj valóban létezik és nem éppen gyermekbarát tartalmakat oszt meg az oldalán.

A bájos Disney meséről az Aranyhajról elég sok minden az ember eszébe jut, de ezek között nem szerepelnek a szexi, izgató és meztelen szavak. Egy kedves rajzfilm az, melyben a hosszúhajú, bájos toronyba zárt királylány csetlés botlásait követhetjük nyomon, valamint az óperenciás tengeren is túl. Azonban ha ennél egy kicsit közelebbre irányítjuk a fókuszunkat, egészen pontosan Ukrajnára, akkor ott láthatunk egy, a karakterre kísértetiesen hasonlító húsvér nőt.

Ő is gyakran és szívesen bújik hercegnő ruhába, valamint a haját egészen 5 éves kora óta nem vágatta le, ahogy az életéről szóló Youtube videóban kezdte a történetét. Két lánya van és már őket sem engedi a fodrászolló közelébe, szeretné, ha az extrémhosszú haj családi hagyomány lenne és lányai az ő nyomdokába (frizurája) nyomába lépnének.

A hajkoronája hossza 208 centiméter elmondása szerint, ezzel pedig meghaladja a modellként is dolgozó nő magasságát. Alona most 37 éves és ahhoz, hogy ilyen csodálatos és egészséges hajat birtokolhasson komoly erőfeszítéseket tesz: haját hetente mossa meg, speciális és professzionális, jó minőségű termékekkel, fésűt nem használ és a hajszárítót, valamint az egyéb hővel műkődő hajformázókat is kerüli. Ezzel előzi meg a töredezést, ami útjába állna a haj további növekedésének.

Modellkarrierje egyre inkább felfelé ível, amit nem csak a hajának, hanem egyéb adottságainak is köszönhet: a teste gyakorlatilag tökéletes, egy centi zsírréteg sincs sehol rajta és mostanság főleg ennek megmutatása miatt került a figyelem előterébe. Ugyanis előszeretettel oszt meg magáról nagyon ízléses, mégis pőre képeket, ahol csak a haja takarja a bájait. Persze semmi szégyellnivalója nincs, valóban rengeteg energiát ölt abba, hogy ilyen alakkal rendelkezzen, illetve többször említi a kisfilmben, hogy mindig ilyen pályán képzelte el magát: fotózásokon, kifutókon és azt is nagyon élvezi, hogy egyre növekvő számú rajongótábora megismeri őt az utcán.

Mi ide most egy szolidabb képet választottunk, de a hölgy Instagram oldalán találtok merészebb tartalmakat is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás