promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox kétségbeesetten közelít rá intim testrészeire a kamerával, érthetetlen párja miért nem kívánja őt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően kívánós lehet a szexikon színésznő, ha már ország világnak mutogatja ezeket a részeit. 

Megan Fox megtestesít mindent, amit a 21. századi férfi, vagy akár nő gondol a szexbomba kifejezésről. A teste tökéletes, gyakorlatilag olyan, mintha nem is evilági lenne. A haja, a sminkje, a ruhája mindig kifogástalan és nagyon őszintén beszél arról is, hogy mennyire, vagány, laza, bevállalós csaj. Nem titkolja azt sem, hogy az, hogy az ágyban lesi a férfi kívánságát és önmagát is igazi vadmacskának tartana.

Joggal hihetnánk azt, hogy ő az a nő, akinek az életben, soha semmilyen problémája nincs a férfiakkal, azonban ő sem kivétel egy nem túl szép, cserébe elég bántó mondás alól: Nincs az a gyönyörű nő, akit ne unna valaki.

Párjával Machine Gun Kellyvel akivel szerelem volt első látásra a kapcsolatuk azonban etéren mégsem felhőtlen a kapcsolatuk. A színésznő rengetegszer vallott a férfihoz fűződő szenvedélyes viszonyáról és azt is elmondta, hogy párjával a szex nem evilági.

2022-ben meg is kérte a férfi a kezét, azonban 2023-ban úgy tűnt, hogy szakítottak és a legmegdöbbentőbb az volt, hogy még megcsalást is gyanítottak a háttérben. Rengetegen találgatták, hogy mi lehet az ok, hiszen elképesztő vehemenciával szerették egymást, sokan szerint már túlságosan is messzire menve és a testiségre koncentrálva.

Azonban ez csak a látszat volt: bár Megan Fox és Machine Gun Kelly visszatalált egymáshoz, a színésznő feltételekhez kötötte a békülést.

A férfinek alá kellett írnia egy szerződést, mely szerint minimum háromszor kell intim együttlétet produkálniuk egy héten, ellenkező esetben a békülés semmissé válik. Persze sokan mondhatják azt, hogy ez megöli a spotaneitást és az egész intimitás lényege veszik el és válik kötelességé, mégis érdekes a dolgok mögé gondolnunk.

Adva van egy gyönyörű, kívánatos nő, egy férfi, aki elvileg szerelemmel szereti, anyagi biztonság, csodás környezet, végtelen lehetőség a kikapcsolódásra és mégsem klappolnak etéren a dolgok.

Mindenképpen furcsa belegondolni, hogy nem csak a hétköznapi, "halandó" emberek, nők és férfiak küzdenek ilyen párkapcsolati problémákkal.

A videó, mely elég figyelemfelhívó tartalmúra készült és ordít róla Megax Fox szexualitása, itt tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás