promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Foxot ezzel a dögös, szőke gitáros csajjal csalta meg a vőlegénye?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Machine Gun Kellynek még a világ legdögösebb nője sem volt elég.

Megan Fox a Transformers 2007-ben bemutatott első részének köszönhetően igazi modern szexszimbólum lett. A későbbiekben is volt pár egész jó filmje, és manapság is aktív, de már inkább a magánéletével foglalkoznak az emberek, mint a munkásságával. A színésznő 2020-ban összejött a híres énekessel, Machine Gun Kellyvel, aki tavaly megkérte a kezét – de úgy tűnik, hogy most szakítottak.

Sokan Hollywood legfurcsább és legvonzóbb párjának tartották a szuperdögös Megan Foxot és Machine Gun Kellyt, akik láthatóan teljesen egymásba habarodtak annak idején, de a színésznő a minap kirakott egy furcsa, sokat sejtető posztot „érezni lehet a becstelenséget, bűzlik tőle a leheleted” szöveggel, majd törölte az énekes minden nyomát az Instagramjáról – később pedig felfüggesztette a fiókját.

Sokan egyből arra gondoltak, hogy Machine Gun Kelly megcsalta Megan Foxot, ráadásul azt is tudni vélik, hogy kivel: a zenekarának elképesztően gyönyörű és menő gitáros csajával, Sophie Lloyddal, akivel állítólag már a megismerkedésük óta csak úgy izzott köztük a levegő.

Ez persze még csak pletyka, hiszen se Megan Fox, se Machine Gun Kelly nem nyilatkozott a dologgal kapcsolatban, így egyelőre az se biztos az egyértelműnek tűnő jelek ellenére, hogy szakítottak.

A kommentelők persze eléggé kiakadtak már a pletykán is, hiszen nem értik, hogyan lehetséges az, hogy valaki hűtlen a világ legszexibb nőjéhez, Megan Foxhoz. Ráadásul pár napja még együtt jelentek meg egy eseményen, és úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük, szóval érthetetlen az egész – feltételezve, hogy tényleg szétmentek, és valóban megcsalás áll a döntés mögött.

Így néz ki Sophie Lloyd, akivel a szóbeszédek szerint Machine Gun Kelly megcsalta Megan Foxot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás