promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox narancssárga bikinije már semmit sem takar, kár volt felvennie
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő merészen újított.

Megan Fox sosem néz ki rosszul, néha azonban a hollywoodi színésznő még a rajongói legmerészebb álmait is felülmúlja. A napokban például egy olyan ruhadarabot öltött magára, ami alig takart belőle valamit.

Egy narancssárga bikinit kapott fel, amely viszont olyan aprócskának tűnt, mintha a sztár jócskán eltévesztette volna a méretet. Az Instagram-oldalára kikerült fotónak azóta nyoma veszett, de szerencsére néhány szemfüles újságnak sikerült megmentenie az örökkévalóság számára (a kép a cikk végén lévő linkre kattintva nézhető meg).

A szépséges Megan a múltkor éppen amiatt keveredett vitába az egyik követőjével, mert az meg merte gyanúsítani őt, hogy nem borotválja a bikinivonalát. Nos, az ominózus narancssárga fürdőruhás képen jól látszik, hogy a színésznő perfektül borotvált, sőt alig pár centin múlt, hogy nem kaptunk teljes rálátást minden egyéb másra. És akkor a binikifelsőről még nem is beszéltünk, amely épp hogy csak eltakarja a celeb mellbimbóit.

Nem ez volt Megan egyetlen átváltozása a napokban, hiszen a frizura terén is újított. Az éjfekete haját időlegesen barnás szőkére cserélte, ami jól áll neki, de valamiért már ezt is gyorsan lekapta az Instagram-oldaláról.

A 36 éves színésznő kaméleonszerű átváltozásának talán az az oka, hogy újabban testi-lelki barátnőt keres maga mellé. Vőlegénye, a rapper Machine Gun Kelly ezt nem fogadta túl nagy lelkesedéssel, viszont kárörvendően kijelentette, hogy kedvesének aligha lenne kapacitása egy barátnő kiszolgálására is amellett, hogy az ő vágyait kielégíti.

A narancssárga bikinis képért KLIKK ide!

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás