promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bekeményített az állam, nem fizetik ki a lottónyertes utolsó nyereményét
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nő elkeseredett felhívást tett közzé, a cég hajthatatlan, nem lesz pénz.

Kis túlzás nélkül mindannyiunk álma, hogy a délután tartandó lottósorsoláson kimondják a számainkat és ezzel a fotelből ülve akár milliókkal is gyarapodjon a bankszámlánk. Többször hallani olyanról, akit valami mágikus szerencse vesz körbe az életben és számára a nyeremény nem csak hogy nem egy elérhetetlen álom, hanem többször is sikerült már átélnie a könnyen jött győzelem mámorát. Van, aki ezt a szellemekkel való kommunikációra fogta, van akinek elvileg egy magasabb erő súgta a számokat, megint más az előző életében elkövetett jócselekedeteire vezeti ezt vissza és van aki semmilyen hátsó erőt nem sejt emögött, egyszerűen elfogadja, hogy szerencséje van.

Ilyen ember a most 69 éves Amelie Barnham, aki hetente közel 30 ezer forint értékben ad fel lottószelvényeket, ami egy átlagos magyar család kiadásait tekintve nem kevés.

Azonban próbálkozásait (és nem éppen visszafogott költéseit) siker koronázta, ugyanis eddig több mint 11 millió forintot sikerült nyernie a szerencsejátékból, ami bár meg sem közelít egy rekordnyereményt mégis szép summa. Tekintve, hogy ezt nem egyetlen játékból kapta, hanem többször volt 2szerencséje" a nőnek. Azért van idézőjelben a kifejezés, mivel a lottótársaság már nem hitt a szerencsében és a legutóbbi Hot Pick nevű játékon elért sikere után nyomozást indított a nő ellen.

Egy nyomozót fogadtak fel azért, hogy derítse fel a furcsa szerencsesorozat részleteit, ennek pedig része volt az is, hogy a nőt személyesen a lakásán kereste fel az üggyel megbízott detektív.

Amelie azt nyilatkozta, hogy megfélemlítve érezte magát (a helyzet miatt, arról nincs szó, hogy a nyomozó erőszakosan lépett volna fel ellene) és elmondása szerint bűnözőnek érzi magát, holott ártatlan és jogosult a nyereményre.

A lottótársaság a megfelelő eljárásmóddal indokolta a szerinte szükséges intézkedést, lefotózták a bankszámlakivonatát és az útlevelét is.

Amelienek felfordult a gyomra az eljárásmódtól és megfogadta, hogy bármennyire is Fortuna kegyeltje, végzett a szerencsejátékokkal. A nyereményét több hét elteltével azóta sem fizették ki, vélhetően a kifizetésre a csalás gyanúja miatt már nem is kerül sor.

Forrás: naphire.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás