promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt a szemtanú Zámbó Jimmy haláláról, egyetlen embernek vallotta be az igazat: hamarosan minden kiderülhet
Borítókép:  Youtube - attilahorvath4304
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megdöbbentő dologról vallott a Király fia, Zámbó Krisztián az egyetlen szemtanútól tudta meg az igazságot.

Zámbó Jimmy 23 évvel ezelőtti halála súlyosan megrázta a közvéleményt: a már-már beteges rajongással körülvett sztár élete tragikus hirtelenséggel ért véget és a mai napig nem teljesen tisztázott az, hogy mi is történt azon a végzetes éjszakán. Mindenki teóriákat gyártott, keresték a felelősöket, a tetteseket, az általános közvélemény az volt, hogy nem Zámbó Jimmy kezében volt a pisztoly, ami végül elsült. Acsalád összezárt, egyetlen szemtanú volt Hulé Éva, aki 2014-ben hunyt el és a sírig őrizte annak az estének a titkát. Azonban könnyíteni akart a lelkén és halála előtt egy kézzel írt levélben leírta az igazságot arról a bizonyos estéről. Ezt a levelet Jimmy fiának, Zámbó Krisztiánnak címezte és neki adta át, aki ezt természetesen el is olvasta.

A nyomozás anyagát 25 évre titkosították, ami további kérdéseket vetett fel az amúgy is zavaros üggyel kapcsolatban, ez két év múlva jár le. Krisztián mint mondta vérszerinti rokonaként hozzáfért a jegyzőkönyv anyagához, ám ebből hiányoznak a konkrét részletek, csak az szerepelt benne, hogy mikor történt az eset és ki volt jelen, a pontos körülmények tisztázatlanok maradtak.

Krisztiánban azóta is rengeteg kérdés merül fel és bár mint mondja, elhiszi édesapja feleségének a verzióját, több gyanús dolog is aggasztja. Egyrészt nem talál rá magyarázatot, hogy miért titkosították az anyagot, de erre is van egy elmélete: szerinte valamilyen nyomozási hibát követtek el, vagy jelen volt valaki, akinek nem kellett volna ott lennie.

Krisztián a levél előtt sokszor megnézte Hulé Éva interjúit, aki sosem mondta el a pontos igazságot, de azt minden interjúban kifejtette: Nem Jimmy kezében volt a végzetes lövést leadó fegyver, ez pedig nem egyezik azzal, amit Jimmy özvegye, Edit mondott.

Krisztiánt összezavarták az egymásnak ellentmondó állítások, így nem tudta eldönteni, hogy mi az igazság. Azonban a levél, melyet Hulé Éva neki írt mindent tisztázott. Krisztián azonban azt mondta, hogy soha nem fogja elmondani, hogy mit tartalmaz a levél és nem is szeretne róla a továbbiakban nyilatkozni. Ez azt jelenti, hogy Jimmy fia, Krisztián pontosan tisztában lehet annak az éjszakának a történéseivel, azonban ezt a titkot senkivel nem szeretné megosztani és könnyen lehet, hogy tartja magát a szavához, így pedig soha nem derül majd ki, hogy pontosan mi is történt.

Edit korábban így nyilatkozott Jimmy haláláról:

Forrás: Kiskegyed

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás