promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs titkosítva semmilyen akta Zámbó Jimmy halálával kapcsolatban? Évtizedes titkot leplezett le a király fia
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zámbó Jimmy legkisebb fia most interjút adott, eddig sosem hallott dolgokról rántotta le a leplet.

Szinte nincs olyan ember Magyarországon, aki ne tudná, hogy ki is volt Zámbó Jimmy. Népszerűsége elképesztő volt, nem hiába ragadt rá a király becenév. Az élete és a halálával kapcsolatos dolgok pedig ismét felszínre kerültek, ugyanis az RTL készített róla egy dokumentumfilmet, amelyre egy ország kíváncsi volt. Még egy külön főcímdalt is alkottak a sorozatnak, ez az alább található videóban hallgatható meg: 

Az énekes élete és halála sem hétköznapi. 2001 januárjában ugyanis saját maga oltotta ki az életét úgy, hogy véletlenségből agyonlőtte magát saját fegyverével. Felesége, Edit asszony 9 évvel későbbi visszaemlékezése szerint meg akarta mutatni neki, mekkorát szól a fegyver. Két lövés után kiürítette a tárat, majd meg akarta mutatni, hogy ártalmatlan a fegyver és saját halántékára célozva sütötte el újból. Az ügyet akkor hatalmas érdeklődés övezte, épp ezért az esettel kapcsolatos dokumentumokat 25 évre titkosították. 

Többek között erről is vallott Jimmy legkisebb fia, Adrián, aki Lakatos Levente vendége volt a YouTube-on elérhető podcastjében. 

Akkor itt és most ezt meg is cáfolnám, mert semmilyen akta nincs titkosítva. Ezt az ügyet kétszer vizsgálták ki hivatalosan, amikor apám meghalt, illetve öt évvel utána. Külső bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy valakinek olyan bizonyítékai vannak, amik teljesen megfordítják ezt az egészet. Hát nem lettek, az eredeti felállás szerint zárták le az ügyet. Úgyhogy nincs titkosítva

- jelentette ki Adrián. 

Hozzátette, hogy természetesen bárki nem fér hozzá az iratokhoz, szerinte Jimmy testvére azért állítják, hogy titkosítva van, mert ők bizony nem jutnak hozzá ezekhez a dokumentumokhoz. Csakis kizárólag a szűk család tagjainak van joga ahhoz, hogy belenézzenek. 

Most ha Gipsz Jakab odamegy a rendőrségre és ezt az aktát el akarja kérni, nem fogják odaadni. Alapvetően minden ilyen titkosítva van, de mi tudatosan nem takargatunk semmit

tette hozzá Jimmy fia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás