promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Jimmy sírjával szívszorongató dolgot művelt egy rajongó, igencsak meglepődhettek a zarándokok
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zámbó Jimmy rajongótábora még ma is elképesztő méreteket ölt, karácsony környékén rengetegen látogatnak ki a Király sírhelyéhez.

Hazánk legendás énekesének, Zámbó Jimmynek a sírja továbbra is vonzza a tisztelőket és rajongókat a csepeli temetőben. Az emlékhelyet karácsony és szilveszter környékén évek óta megtisztelik virágokkal, gyertyákkal és számos más ajándékkal. A család korábban még a sír környékének kamerával való ellátását is fontolgatta az öngyilkos-jelöltek megjelenése miatt.

A Ripost munkatársa a közelmúltban ellátogatott a XXI. kerületi sírkertbe, hogy szemügyre vegye Zámbó Jimmy végső nyughelyét. Mivel az énekes halála erősen kötődik a Szilveszterhez, ezért rengeteg embernek jut ez eszébe ilyenkor. A meglepetés nem maradt el, ugyanis a virágok és gyertyák mellett egy csomag finoman becsomagolt mézeskalács is helyet kapott a síron. Szívmelengető kedvesség ez a rajongóktól. Az ünnepi süteményt ráadásul egy ismert magyar ételfutár cég logójával látták el, ami érdekes találgatásokra ad okot.

Egyrészt, lehet, hogy a cég egyik alkalmazottja hatalmas Zámbó Jimmy rajongó, és így kívánta kifejezni tiszteletét az elhunyt művész iránt karácsony előtt. Másrészt, egy járókelő is lehet az elkövető, aki úgy döntött, hogy a különleges édességet nem magának tartja meg, hanem Jimmy Király sírjára helyezi. Harmadrészt az is lehet, hogy ezt ügyes reklámnak szánták, ami így be is jött.

Bármelyik verzió is igaz, egy dolog biztos: Zámbó Jimmy emlékét még mindig rengetegen ápolják. Az énekes 2001. január 2-án hunyt el mindössze 42 évesen, a tragédiát azóta is nehzéz feldolgozni, de hagyatéka és tehetsége örökké él a rajongók szívében. A csepeli temető pedig továbbra is valóságos zarándokhellyé vált, ahol a Király rajongói emlékeznek meg kedvencükről és helyeznek el ajándékokat az emlékhelyen.

Zámbó Jimmy hallhatatlanságához idén egy TV-sorozat is hozzájárult, ami eleinte csak az RTL+-on volt elérhető, ősszel viszont úgy döntött a csatorna, hogy az RTL-en is leadják a 10 részes sorozatot, amiben Nagy Ervin és Olasz Renátó keltik életre a Királyt. A sorozat előzetesét itt tudjátok megnézni, az RTL+-ra előfizetve bármikor streamelhető:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás