promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Jimmy fiatalkori kedvese brutáldögös dekoltázst villantott, nem csoda, hogy a Király elhagyta érte gyermeke anyját
Borítókép:  Youtube - rtlmusorok1253
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eszünket veszítjük ettől a fotótól, csak oda tudunk figyelni.

Nem akármilyen fotót tett közé magáról Instagram oldalán a bájos színésznő, Staub Viktória. Viktória 1997-ben született, karrierjét kőszínházi színésznőként kezdte, a nyíregyházi Móricz Zsigmond színház színésze volt többek között. Televíziós és filmes szerepeket 2018-tól kezdve kezdett vállalni, és nem is akármilyen produkcióban kezdte meg szereplését: az óriási sikernek örvendő magyar gyártású sorozatban, az Aranyéletben debütált, amit fiatal kora ellenére már számtalan film követett.

Sokak kedvelték meg országszerte a színésznőt azóta mióta eljátszotta a fiatal Zámbó Edit szerepét az RTL sorozatában, a Király címűben, melyet természetesen a leginkább a '90-es években karrierje csúcsán lévő magyar legendás előadóművész, Zámbó Imre, vagy ahogy művésznevén egy ország ismeri, Jimmy életéről forgattak.
Ha a rendszerváltás utáni '90-es éveknek  gazdaságilag legmeghatározóbb jelensége az olajszőkítés, akkor a korabeli popkultúrának és könnyűzenének kérdés nélkül Zámbó Jimmy az esszenciája. A Király annyira magyar jelenség, és annyira példátlan sikereket ér el, hogy mi egyáltalán nem tartjuk túlzónak, párhuzamba állítani az Azahriah-jelenséggel a Király egykori "uralkodásának" az idejét, bár a párhuzam némileg sántít, hiszen az egy dolog hogy Jimmy még az internet széleskörű elterjedése előtt lett híres és népszerű, de lényeges különbség kettejük között, hogy Jimmy legelkötelezettebb rajongói mindig is az idősebb korosztály tagjai korosztály közül kerültek ki.

Jimmy tragikus halála óta eltelt már 22 év, és az RTL idejét látta annak, hogy finanszírozzon egy saját gyártású sorozatot a Király életéről, és Zámbó Edit, Jimmy viharos szerelmi életének egyik kiemelt résztvevőjének a szerepét kapta Staub Viktória.
A színésznő mindig nagyon ízléses képeket tesz közé magáról az Instagramon, öröm böngészni a tartalmait: Viktória rendkívül kedves lánynak tűnik, nekünk a Marie Claire magazin borítóján viselt ruhája a kedvencünk, de érdemes lehet figyelemmel követni az ifjú színésznő karrierjét, mert nagy jövő állhat előtte.

Erről a hölgyről lenne szó, akinek a képét itt nézhetitek meg:

Illetve ha a való életben is vágynánk némi nosztalgiára, akkor a valódi Király egyik kedves karácsonyi nótáját ide kattintva hallgathatod meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás