promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra egy másik férfinak lejtett szexi táncot, videón az Ázsia Expressz műsorvezetője
Borítókép:  YouTube/ Bruno x Spacc
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóráról előkerült egy videó, amelyben egy zenészfiú mellett táncikál. 

Pető Brúnó, vagyis Bruno a nyáron jelentette meg slágerét "Ördög Nórika" címmel. A dal címének választása egyáltalán nem véletlen, a jelenleg az Ázsia Expresszben is szereplő fiú a műsor során már többször elmondta, hogy mennyira odavan a műsorvezetőért. A rajongás pedig már gyerekkora óta elkíséri, már a Kölyökklubban is felfigyelt Nórára.

Emiatt pedig szinte egyértelmű volt, hogy Ördög Nórának is szerepet kell kapnia a videóklipben, amely meg is történt. Azonban előkerült egy videó is, amely még a klip forgatása előtt készült. Ezt még a nyár folyamán tette közzé Brúnó a TikTok-oldalára. 

Akarom Vergara Sofíát, Ördög Nórikát, hogy a számmal vegyem le a holmiját

- hangzik el a dalban, egyúttal abban Brúnó TikTok-videójában is. 

A felvételen jól látszik, hogy Nóra egyszer csak feltűnik a zenész mellett, amikor az ő neve hangzik el. Még egy szexi táncot lejt a róla készült zenére, persze furcsa arckifejezésekkel ötvözve. Sőt, az is kiderült, hogy nem akárhol, Nóráék balatonakarattyai kisboltjánál vannak. 

Vajon lesz randi?

- írta Brúnó TikTokon. A videóklipből azonban kiderült, hogy randi nem is, de egy hatalmas pofon lett a provokatív mondatai miatt.

Az pedig már korábban kiderült, hogy az „Ördög Nórika” egy balatoni szórakozóhelyeken forgatták. A klipjében akad pár meglepetés: feltűnik a VALMAR csapat tagja, Marics Peti, illetve az olimpiai ezüstérmes magyar kajakozó, Tóth Dávid is. A hangulata pedig erősen hajaz a latin életérzésre, ez pedig egyáltalán nem véletlen, ugyanis még a tavasszal Dél-Amerikában forgatta le az Ázsia Expressz Ördög Nóra, amelyben az egyik versenyző Brúnó volt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás