promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván lejáratta magát Alekosz testvére, nőkereső szövegétől forrong az internet - megkérdeztük a nőket mit gondolnak róla
Borítókép:  Youtube - tibornagyofficial
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A visszajelzések kiábrándítóak voltak, több nő is megszólalt az eset kapcsán, ezt most nem teszi zsebre a testvérét majmoló ficsúr.

Aligha létezik olyan ember a világon, aki ne játszott volna már el a 15 perc hírnév gondolatával és ennek az egyik legkönnyebb módja, ha az ember valahogyan beavászkodja magát a televízió valamelyik híg langyos reality műsorába, azt remélve, hogy a neve az utolsó adás (vagy a kiesése) után is fennmarad majd. Vegyük példának a Való Világot, mondjuk. A projekt nem lehetetlen, láttunk már ilyen csodát: ha valaki nem emlékezne, ez a műsor adta nekünk az azóta hihetetlenül keresett műsorvezetőt, Nádai Anikót, lett belőle egy folyamatosan teltházzal koncertező Majkánk is, de ami a legfurcsább az egészben, hogy még valakinek sikerült hajótöröttként fent maradnia az ismertség tengerén, ez pedig a 4. széria győztese, Alekosz volt. Róla többször is cikkeztünk már, példának okáért a nőkkel kapcsolatos viszonyáról, azonban cikkünk témája most nem ő, hanem a testvére, Nagy Tibor.

Tibor általában két dologgal szeretné felhívni magára a figyelmet. Egyrészt egy az egyben igyekszik lemásolni Alekosz hamisítatlan és egészen könnyed stílusát, ami már önmagában roppant kellemetlen. Egy embernek önmaga okán kellene hírnévre törekedni és nem a testvére farvizén felevickélni, de ezzel még senkinek sem árt, mindenesetre elég kevés ember van, aki úgy gondol rá, mint Nagy Tibor és nem úgy, mint Alekosz rokona.

A másik, amiben a fiatalember igencsak jeleskedik, hogy ország-világ elé tárja szingliségének tényét, amit általában egy felhívás követ, miszerint ezen az állapoton szeretne változtatni. Most is ez történt, ez adta az apropót ahhoz, hogy billentyűzetet ragadjak és megkérdezzem jó néhány nő ismerősömet, hogy mit is gondolnak arról, amit ez a díszpinty követel, elvár és amit cserébe adni tud 

Először is leírnám a társkereső szöveget, melyet Tibor fogalmazott meg, választékos szavakkal, igényes stílusban, utána pedig megyünk tovább:

Tibor a leendő párját egyébként ilyen finom főztökkel is meg tudná jutalmazni:

„Ország Lánya Jelentkezz

Híveim. Az Ország Legszebb Lányát Keresem. Egy király Istennek Csakis A Legjobb Jár. Akik Viszont Messziről Kerüljenek El : Kövérek A Közelembe  Se Jöhetnek Izzatság Szagot Nem Szagolom Hiába Puderezi A Hónaljat , Egyedül Álló Gyermekes Anyukák Meg Pláne Kerüljenek El Nekem Nem Hurcolássza A Kölkét A Talira Más Kölkét Nem Nevelem Nálam Gyerek Nem Fog Nyekeregni, 30+ Osok Is Hanyagoljanak Tescos Szatyor Börüket Nem Akarom Símogatni. Szemüvegesek Is Kiméljenek Mert Velük Csokolózni Nem Lehet Mert Beleakad Az Orrom A Szemüvegébe. Remélem Érthető Voltam. Ország Lánya Jelentkezz. Mert Megtehetem”

Kezdem egyből azzal, hogy az elvárások miatt én már szóba sem jöhetek, mivel használok dezodort, szemüveges vagyok (amibe egyébként még soha senkinek az orra nem akadt bele és nem azért, mert még sosem csókolóztam), illetve 30 is elmúltam már 3 évvel, így fájdalmasan konstatáltam a tényt, hogy ez az alfahím engem már nem venne emberszámba. A Tescos szatyor bőrt én nem tudtam dekódolni, így erről a pontról nem is nyilatkoznék, de ez a kifejezés mint majd olvashatjátok, mást is zavarba hozott, ha valakinek van ötlete mit takarhat, kommentben nyugodtan fejtse ki.

Miután én egy jó órácskát merengtem azon, hogy ilyen elvárásokat hogy lehet ilyen türhő módon leírni, majd utána még az is bevillant, hogy vajon ő ezekért cserébe mit biztosít úgy gondoltam, hogy más nőket is megkérdezek, hogy ők mit reagálnak egy ilyen felkérésre. Ahelyett, hogy ez egyetlen ember véleménycikke lenne, álljon itt pár igazi, valódi nő gondolata ami summázza az összes olyan férfit, aki ilyen primitív szinten, ilyen felületes értékrend mentén ismerkedne:

Noémi, 34: Pfhúúúú húha. Van baj. Baromi nagy baj. De nem lehet, hogy csak viccel? Én nem hiszem el, hogy valaki ezt leírja. De ő mivel foglalkozik? Mit csinál? Mit tud adni ő a csajnak?

Dia, 22: Hát én kor alapján megfelelnék, szingli is vagyok de engem ez teljesen lelomboz : D Vajon volt már bárki aki írt neki? Kap válaszokat, leveleket? Nem ismerek senkit a kororsztályomban akit meg lehetne mozgatni egy ennyire otromba és gonoszkodó szöveggel, de fene tudja, lehet csak jó társaságban mozgok.

Evelin, 40: Ha 30 felett nem keres, akkor engem betöltött 40-esként, némi plusz kilóval lehet szembe is köpne. Ilyen fozzáállással biztosan egyedül marad.

Tilda, 56: Szánakozva nézem ezt a fiatalabb generációt, csak a külsőségek, az a minden. Ilyen értékrenddel sosem fog maga mellé rendes lányt találni, olyat meg, aki eltartja, főz, mos meg takarít rá, végképp nem. Keressen bejárónőt. Ja, hogy azért fizetni kell? Hát ez ilyen kedves Tibor.

Anett, 31: Nagyon meglepődtem, még sosem ért hátrány azért mert szemüveges vagyok, nem is tudtam, hogy a 21. században ez még bárkinek számít... Kontaktlencséről hallott már? Keressen rá, tuti találmány.

Rita, 29: Egy évem van lenne még ezzel a csődörrel, de a Tesco-s szatyor bőr zavarba hozott. Lehet nekem is az van? Az mi? Narancsbőr, vagy esetleg ki van száradva? Sport után néha kicsit le is izzadok, de kifejezetten sportos és vékony vagyok, ilyenkor mi van? Nem lett eléggé átgondolva ez a hirdetés.

Juli, 25: Bennem egyetlen kérdés fogalmazódott meg: Miért ír mindent nagybetűvel és hol a központozás? Mondjuk azt nem írta, hogy remek helyesírással rendelkező lányt keres, pedig lehet jó lenne. Javíthatná a kiírásait.

Gréti, 18: Hát én sikítva zokogtam ezen : D Szerintem tuti poénkodik, de tény és való, hogy elég sértő. Kíváncsi lennék élőbe egyáltalán meg merne-e szólalni, ha esetleg egy csajjal eljut a taliig. Vagy ott kielemzi a találkozónál hangosan? Alekosz szólhatna a tesónak, hogy vegyen vissza, egy Szerelemdoktor elég egy családba.

Ha valaki kedvet kapott volna az ismerkedéshez és a fentiek igazak, vagy épp nem igazak rá, akkor még ne örüljön, ugyanis van még valami, amit teljesíteni kellene. Itt még egy plusz információ adalék ahhoz, hogy a külsőségek mellett minek is kell még megfelelnie az Ország Lányának:

Nektek mi a véleményetek a felháborító barátnő keresésről? Komolyan gondolja, vagy ekkora mókamester? Vicces, vagy inkább kiakasztó? És főleg, a fentiek közül melyik az, ami nektek is kizáró tényező egy nőben? Írjátok meg, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy csak minket sokkoltak-e le ennyire a kistesó szavai.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás