promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike után újabb résztvevője van a Fradi botránynak: Alekosz megosztott egy képet, de a következményekre lehet nincs felkészülve
Borítókép:  Youtube - Frizbi TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bele se merünk gondolni milyen népharag zúdulhat ezután az ismert tévésztárra, aki direkt hergeli követőit.

Nagy Alekoszt az ország a Való Világ című reality 4. évadából ismerte meg. Alekosz médiakarrierje a műsornak köszönhetően indult be, az "Okostojások" kategóriából indulva sikerült Jerzy előtt megnyernie a műsort.
Meglehetősen egyedi meglátásai miatt a média azóta is szereti szerepeltetni Alekoszt - számtalan reality produkciónak volt azóta szereplője, és mindig sikerült olyan módon megnyilvánulnia, hogy azzal az újságok címlapjára került.

Legutóbbi akciójával szintén sikerült ezt elérnie, úgy tűnik, hogy Gáspár Győzővel azonos futballcsapatért rajonganak - noha eddig ez a rajongás Alekosz részéről sem volt köztudott.

A férfi a Facebook-oldalán tett közzé egy képet, amin egy hatalmas szivarral  a szájában látható, vállán egy zöld színű, Lipcsei feliratú mez, a falon előtte pedig egy Gera Zoltán által dedikált, bekeretezett Ferencváros-mez látható.

Gera Zoltán és Lipcsei Péter mindketten a Ferencvárosi Torna Club legendái, csapatban töltött idejük alatt minden ferencvárosi szurkoló kedvencévé váltak, igazi klubikonok - Gera Zoltán később Angliában is nagyszerű karriert futott be, még UEFA-kupa (ma Európa Liga) döntőt is játszott a Fulham csapatának alkalmazásában - hosszú ideig ő volt a legsikeresebb magyar labdarúgó a modern érában.

A kommentelők természetesen azonnal beleálltak Alekoszba, aki valahogy eddig jól titkolta ferencvárosi kötődését - bár az egyik hozzászólónak írt válaszában azt állította, hogy 1995 (!) óta kinn van minden hazai meccsen, és megemlítette a Ferencváros csapatának tragikusan elhunyt játékosát, Simon Tibort is.

Hogy a Ferencváros szurkolói vajon elfogadják-e Alekoszt, még nem tudni - Győzike rengeteg támadás célpontja lett azóta, mióta "előbújt" fradistaként, és nem csak a rivális csapatok szurkolóitól. Alekosz egyébként is híres a hangzatos kijelentéseiről, nála igazán sosem lehet tudni, hogy komoly-e amit mond - márciusban például azt állította a Fókusz kameráinak, hogy egyszerre 4-5 szeretőt is tart, köztük egy grófnőt, ennek ellenére a kamerák előtt még nem igazán sikerült megörökíteni Alekosz sikeres párkeresését.

Alekosz Facebook oldalát azóta elöntötték a Ferencvárosról szóló tartalmak, rengeteg videót tett közzé a tőle megszokott stílusban, például így:

Hypós Feri. A legnagyobb.

Posted by Nagy Alekosz on Saturday, November 11, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás