promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz gigászi luxusházától még Horváth Évának is leesett az álla
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sztárok is megdöbbentek, amikor meglátták Alekosz hatalmas luxusotthonát.

A Hal a tortán rajongói nincsenek elhanyagolva, mivel a Super TV2-n, valamint a TV2 Séf csatornán is megnézhetik, hogyan főznek a sztárok a saját otthonaikban. Néha azért itt feltűnnek olyan celebek is, akiket nem igazán kedvel mindenki, de hát ezt képtelenség megúszni. A TV2 ugyebár úgy gyűjti össze a versenyzőket, hogy nem éppen összeszokott ötöst tudjon egy asztalhoz ültetni.

Alekosz mára az egyik legmegosztóbb médiaszemélyiség a hazai televíziózás történelmében. Pedig úgy indult az egész, hogy szabályosan imádták őt az emberek. Az egykori reality hős jött, látott, és győzött, mivel a közönség akkor úgy döntött, hogy ő nyerje meg a Való Világ negyedik évadát.

Azóta ugyebár sok víz lefolyt a Dunán, és Alekosz megítélése is változott. A celeb akkor átment a TV2-höz, aztán szép lassan eltűnt a képernyőről.

Hamarosan jön Alekosz nagy dobása is, mivel az Ázsia Expresszben láthatják majd őt a nézők a TV2 csatornáján. A celeb a Hal a tortánban is szerepet kapott, ahol Horváth Évát teljesen ki tudta borítani, amikor náluk vacsoráztak.

Nagy Alekosz házsártos háziasszonynak nevezte az egykori szépségkirálynőt, és mindenbe belekötött, amibe csak tudott. Mivel csak cukormentes kólát kapott a pálinka mellé, később még azt is szóvá tette, valamint azt is kiszúrta, hogy a poharak mosogatógépben voltak elmosva, és nem voltak eltörölgetve.

A sztárvendégek szerint óriási volt kontraszt a vendéglátó és a vendég Alekosz között. Szó mi szó, olykor tényleg képtelenség előre tudni, hogy Alekosz melyik oldalát fogja elővenni. A híresség eleve úgy adta elő magát, mintha ő lenne az új Jamie Oliver, vagy Gordon Ramsay.

Alekosz háza teljes mértékben lenyűgözte a sztárvendégeket! Ti is másképpen képzeltétek el az otthonát? Horváth Éva tényleg szabályosan ledöbbent, és igazából a vendéglátásra sem volt panasza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás