promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz megalázta az egyik nagy áruházláncot, de végül saját magát szívatta meg
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TikTok-ra felkerült videóból derült ki, hogy Alekosz alaposan belesétált a saját csapdájába.

Alekosz mára az egyik legmegosztóbb médiaszemélyiség a hazai televíziózás történelmében. Pedig úgy indult az egész, hogy szabályosan imádták őt az emberek. Az egykori reality hős jött, látott, és győzött, mivel a közönség akkor úgy döntött, hogy ő nyerje meg a Való Világ negyedik évadát.

Azóta ugyebár sok víz lefolyt a Dunán, és Alekosz megítélése is változott. A celeb akkor átment a TV2-höz, aztán szép lassan eltűnt a képernyőről. Anno még közönségszavazást is tartottak, hogy akarják-e még őt látni a tévében, de a többség a nemre kattintott. Alekosz azonban ügyesen mindig a bulvárlapok reflektorfényébe tudott kerülni, és tévés megjelenés nélkül is a felszínen tudott maradni így a neve.

Az emberek akármennyire is nem szeretnék, Alekosz egészen biztosan vissza fog térni a tévében. Az Ázsia Expresszben láthatják majd őt a nézők a TV2 csatornáján. Az évadot már leforgatták, de persze a hírességek nem árulhatnak el semmit sem, mi történt velük a műsorban. Annyi biztos, hogy Alekosz már a hotelben balhézott az elején, és azt sem titkolta, hogy meg szeretné nyerni a kihívást.

Az Ázsia Expressz új évadát egy kis vérpezsdítés miatt Mexikóban, valamint Guatemalában forgatják. Azt már Ördög Nóra is közölte a rajongókkal, hogy nagyon jól tudja, hogy ez nem Ázsia, de emiatt a TV2 nem fogja megváltoztatni egy népszerű tévéműsor nevét, amire már felépítettek egy brandet.

Alekosz ugyebár nem megy a szomszédba egy kis botrányért. Nem olyan rég arról beszélt, hogy a Tescóba prolik járnak, míg a Penny Marketbe értelmi fogyatékosok. Ő a CBA mellett tette le a voksát, ahol az öregek vásárolnak. A celeb szerint őket kell követni, mivel a nyugdíjasok tudják a jó árakat.

Egy TikTok vidóban viszont leleplezték Alekoszt, hogy bizony járt már a híresség a Penny Marketben, ráadásul jó kis luxusfalatokat nézett ki magának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás